COMENCEN ELS ENTRENAMENTS PER LA CURSA BOMBERS

0
450

Arriben les Lunarun, una forma diferent de preparar-se para la Cursa Bombers.
Aquest dijous a les 20h comencen a Barcelona les Lunarun de la Cursa Bombers 2011, que es repetiran tots els dijous fins al 10 d\’abril, per la Diagonal de Barcelona com un esdeveniment paral·lel a la carrera i amb la intenció d\’animar i que s\’entrenin els corredors de la Cursa d\’aquest any.
Orientada inicialment als afeccionats més joves per les seves característiques, no hi ha límit d\’edat per preparar-se amb aquestes carreres nocturnes. Per participar, cal inscriure\’s en la pagina de Facebook de Nike Running Spain.| El punt de trobada és la Nike Store del Centre Comercial L\’Illa Diagonal (Diagonal, 545-565). Per segon any consecutiu, la Cursa Bombers compta amb aquest tipus d\’entrenament nocturn. Les nits de Lunarun estan dissenyades com unes competicions d\’orientació en les quals els participants tindran premi sempre que aconsegueixin cobrir les proves en els temps marcats per l\’organització. Es pot participar individualment o en grup. Només és necessari tenir ganes de divertir-se i saber orientar-se pels carrers de Barcelona. Al final de l\’entrenament, pizzes i música per a tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.