CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
458

Cinc atletes catalans seleccionats
Cinc atletes catalans han estat seleccionats per a participar al XXXIXè Campionat del Món de Camp a Través que se celebrarà el proper diumenge 20 de març a Punta Umbría, Huelva.
Després dels èxits obtinguts al Campionat d\’Espanya de Cros, l\’equip espanyol tindrà dos representants de la Federació Catalana a la categoria masculina, dos a la femenina i una participant a la categoria júnior. Ayad Lamdassem (At Bikila), actual Campió d\’Espanya i Carles Castillejo ( Kafewake LNG) en homes, Gemma Barrachina (VTiM) i Jacqueline Martín (FCB) en dones, i Beatriz Caspar (ISS-L\’H) com a júnior femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.