PRESENTADA LA MITJA COSTA MARESME, QUE JA HA ARRIBAT ALS 1.500 INSCRITS

0
424

Marc Roig i Teresa Pulido asseguren que intentaran repetir el triomf aconseguit la temporada passada a la Mitja Costa Maresme La Mitja Marató costa de Barcelona Maresme s’ha presentat aquesta tarda a l’Ajuntament de Calella amb la gran notícia dels 1.500 inscrits a la seva tercera edició. Aquesta xifra, assolida durant la jornada d’ahir dimarts, ha significat tot un èxit pels organitzadors, que han hagut de penjar a la seva pàgina web el cartell de “no hi ha dorsals”. El pròxim diumenge 20 de març a les 9:30h aquests atletes estan citats al Passeig Marítim de Poblenou (Calella) per disputar una mitja marató rapidíssima. | Els actuals campions de la prova, i vigents campions de Catalunya de la distància, -Marc Roig i Teresa Pulido-, han estat els grans protagonistes de la presentació i han deixat clares les seves intencions per intentar aconseguir novament la primera posició de la general. Roig, que tot just fa dues setmanes es va convertir en el primer català en creuar la línia d’arribada a la Marató de Barcelona, ha assegurat que vol continuar com a únic vencedor de la prova i ha demanat al públic del Maresme que surti al carrer per donar-los el seu suport ja que “en aquestes curses en línia i que passen per diferents poblacions es nota molt el caliu dels espectadors als nuclis urbans i fins i tot els quilòmetres et passen més ràpid”. Per la seva banda, la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme 2011 serà la primera cursa que disputi Teresa Pulido aquesta temporada per culpa de tot un seguit de lesions. Per ella, aquest serà “un test per provar-me novament després de diversos problemes de salut. Vull trobar-me novament bé en competició per agafar bones sensacions i pensar en objectius importants. M’agradaria que el públic ens ajudés el pròxim, ja que per a mi és com la meva beguda isotònica en els moments de patiment”. El director de la cursa, Manel Vicente, ha assegurat que per l’organització “arribar a la xifra de 1.500 inscrits és tot un èxit, però el perfil totalment pla del nostre circuit i la infraestructura ens permet en pensar que l’any vinent podem arribar als 2.000 inscrits fàcilment i que en uns anys no seria una bogeria dir que es podrien ajuntar 3.000 corredors a la línia de sortida”. D’aquest número d’inscrits, només el Club Atletisme Calella aportarà a 100 corredors i els atletes que vénen de les diferents poblacions del Maresme arribaran al mig miler. En aquest sentit, el president del Consorci Turístic Costa Barcelona Maresme i alcalde de Calella, Josep María Juhé, ha assegurat que “la gent de la comarca ha respòs a aquest esdeveniment, igual que han fet altres membres de sectors més estratègics del Maresme que aposten pel turisme esportiu. Aquesta mitja marató dona prestigi a la comarca com a gran organitzadora d’esdeveniments projectats arreu del món, com les altres grans competicions que se celebren al nostre territori”.
DORSALS ATLETES DESTACATS DE LA CURSA: 1.- Marc Roig 2.- Teresa Pulido 3.- J. Carlos Ciprián 4.- Otmane Btmaini 5.- Marcel Zamora 6.- Hasna Bahom 7.- Samir Ait 8.- Sergio Enríquez 9.- Just Sociats 10.- Jordi Escoriza

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.