MITJA BALAFIA LLEIDA 2011, LA FESTA DE LA SALUT I L\’ESPORT…i LA CULTURA

0
338

Les i els atletes participants a la XXIX Cursa Popular i a la Mitja Marató de Balàfia, 10 d\’abril 2011, seran obsequiats amb un llibre a triar entre els centenars que trobaran en una parada patrocinada per l\’editorial EDEBE al finalitzar les curses, els participants en la Caminada i els infants que participin en les Ludocurses també en rebran via sorteig. Per altra banda totes les activitats de LA FESTA DE LA SALUT I L\’ESPORT…i LA CULTURA s\’inclouran en la Commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física promocionat per la Organització Mundial de la Salut ONU i el programa PAFES de la Generalitat de Catalunya.| inscripcions MITJA http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=130 POPULAR http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=131

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.