II Cursa pel Planeta WWF

0
503

II Cursa pel Planeta que se celebrarà el proper dissabte 26 de març simultàniament a les ciutats de Barcelona, Madrid i Sevilla. A Barcelona serà una cursa de 3km amb sortida la moll de la Marina, al Port Olímpic, a les 18:30.
La cursa és una de les activitats que organitza WWF al voltant de l\’Hora del Planeta, quan a les 20:30 del dissabte 26 de març individus, comunitats, empreses y governs de tot el mòn apagaran els seus llums durant una hora, transcendint totes les barreres de religió, cultura, societat, generació, i localització geogràfica en una celebració global pel Planeta.| En el que possiblememt serà la crida a la acció més gran per lluitar contra el canvi climàtic, l\’Hora del Planeta 2011 aconseguirà que centenars de milions de persones de pobles i ciutats dels sis continents apaguin els llums durant una hora, assolint el compromís d\’un canvi global en benefici del medi ambient. Tots els diners recaptats mitjançant les inscripcions es destinaran al programa de WWF de lluita contra el canvi climàtic, i els guanyadors de la cursa podran gaudir d\’una estada a Paradors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.