Front comú de l\’atletisme català

0
421

Els principals organitzadors de les curses urbanes, ferms a no facilitar la base de dades.
Els organitzadors de les principals curses urbanes de Catalunya faran front comú en contra de facilitar la base de dades dels seus participants a la Federació Espanyola d\’Atletisme, requisit obligatori per figurar en el calendari oficial d\’acord amb el nou programa del carnet del corredor. Representants de la marató de Barcelona, de la Cursa dels Nassos, de la mitja marató de Granollers, de Terrassa, de Mataró, de Gavà, de la Cursa de Bombers i, fins i tot la Sansi de Lloret de Mar, es van reunir ahir per refermar la seva postura en aquest polèmic afer. Amb vista al curs vinent, els organitzadors intentaran solucionar els problemes amb la federació espanyola, però en cap cas cediran la seva base de dades.| L\’últim a afegir-se a la línia marcada especialment des de Catalunya van ser els responsables de la Cursa dels Bombers, organitzada per Nike i que a petició pròpia ja s\’han donat de baixa del calendari de la federació. Des de l\’organització, van anunciar dilluns que amb només quatre dies ja havien arribat als 14.000 inscrits. D\’altra banda, també ha desaparegut del calendari la cursa fantasma que la federació espanyola volia organitzar l\’octubre a Barcelona dins el circuit de 10 km de Divina Pastora. Finalment, es farà a Oviedo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.