Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué

0
412

INSCRIPCIONS OBERTES
Una vegada més el Club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega és l’organitzador del Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué, una doble cursa de fons que se celebrarà a Tàrrega el diumenge dia 8 de maig de 2011.
L’increment de participants any rere any (dos anys consecutius tancant inscripcions abans de termini) i l’enorme acceptació i acollida que té la cursa l’han consolidat com un prova imprescindible en el calendari de les curses de Fons de Catalunya. A més, la prova és puntuable per a la Lliga Interclubs Terres de Ponent (www.lligaponent.cat) i també per a la Lliga Championchip de Catalunya. | En aquesta edició hem preparat una cursa excel·lent on el corredor se sentirà l’autèntic protagonista. El nostre objectiu: pensar en el primer i en l’últim corredor, en el més ràpid i en el més lent, en el corredor professional i el corredor popular. Dades bàsiques: -La cursa se celebrarà el diumenge dia 8 de maig de 2011. -Sortida a les 9:30 des del Pavelló Municipal d’Esports, carrer de Joan Brossa de Tàrrega -Inscripcions per Internet a traves de www.atletisme.com i a www.fondistestarrega.com -Cronometratge oficial: Champion Chip -Nombre màxim de participants: 750 Regals als participants: 1) Original Buff disseny exclusiu cursa: Buff de composició 100 % polièster i microfibra tèrmica en el que s’aplica la tecnologia polygiene que permet el control actiu de les males olors. Disseny únic i exclusiu per al XI Quart i Mitja Marató de Tàrrega 2011. 2) Ampolla de vi Blanc de Serè-D.O Costers del Segre: La Cooperativa l’Olivera és una entitat d’integració social que incorpora persones amb dificultats mentals o físiques que participen activament en tot el procés de producció. Es va fundar l’any 1974 a Vallbona de les Monges. Què millor que un producte de la nostra terra per a tots els corredors? Vi blanc i fresquet. El Blanc de Serè és un vi blanc elaborat amb el most flor procedent de les varietats de raïm macabeu, parelada i chardonnay. Frescor i acidesa ben equilibrades en boca, amb matisos tropicals i notes d’avellana. Edició limitada i etiquetada de 850 ampolles. 3) Arrugats, galetes artesanes: El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 per Josep Serra. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la seva fórmula guardada de manera acurada. El seu procés i els seus ingredients són de gran qualitat. L’any 2003 l’Associació Alba tanca un acord amb l’hereu per recuperar la fórmula i el procés i rellançar la marca i el producte des d‘un nou obrador que dóna feina a gent discapacitada. El 2010 es renova completament la marca, la imatge, l\’embalatge i es potencia el creixement internacional. Els arrugats és una especialitat artesana i de recent creació de l\’obrador del Rosal. Fets a base de sucre , farina i ous, i es comercialitzen amb o sense xocolata Novetats edició 2011: – Avancem l’hora de sortida de la prova, ara a les 9:30: donada l’època de l’any en què se celebra la nostra cursa, s’ha avançat l’hora de sortida, evitant així les primeres calors del mes de maig. – Nova zona de sortida i arribada: després de deu anys de cursa, abandonem la sortida i arribada a la plaça del Carme “el Pati”, per estrenar espai a la zona esportiva de Tàrrega. Aquest canvi proporciona una millor qualitat en la logística d’una cursa en constant creixement: sortida i arribada més àmplia, facilitat d’aparcament, dutxes i piscines per tothom, etc.. La sortida serà al carrer de Joan Brossa, al costat mateix del Pavelló Municipal d’Esports. – Nou circuit: amb la modificació de la zona de sortida i arribada, el recorregut sofreix alguns canvis. El nou recorregut elimina alguna zona de gran duresa, com podia ser el temut pont de l’autovia A-II al seu pas per Vilagrassa. D’altra banda, els canvis de circuit afecten majoritàriament als corredors de la Mitja Marató, que al seu pas per meta i completant una volta de 10,5 km es dirigiran cap a la veïna població del Talladell, evitant així la realització de dos tombs a un mateix circuit. De ben segur que les modificacions que s’han incorporat donaran mes velocitat al recorregut. – Ampliació límit d’inscrits: l’any passat es van tancar les inscripcions a 600 corredors, i molts es van quedar fora. Aquest any s’amplia el límit fins arribar als 750. – Premis en metàl·lic per als més ràpids: premi únic de 200 euros per al corredor/a que superi el rècord de la prova, tant en la distància del Quart com de la Mitja Marató. – Acord amb la revista Corricolari: enviament gratuït a tots els participants durant un any del Corricolari digital. Descompte addicional d’1 euro a tots els socis de la revista. – Estand solidari de recollida de bambes i roba esportiva – Càritas Tàrrega: tenint en compte l’acumulació de samarretes, xandalls, dessuadores i bambes en desús que els corredors acumulem, Càritas Tàrrega rebrà els materials dels corredors que vulguin cedir qualssevol peça de manera solidària. Col·laboració amb Càritas Tàrrega. – Descompte especial a la botiga màgica Jugorium de Verdú. Col·laboració amb el Museu del Joguet de Verdú. – Ruta gastronòmica: La Cava, Restaurant Catalunya-Casa Perez, El Gat del Rosal i Lalà, són alguns dels millors establiments de restauració de la zona: cuina honesta i saludable, de proximitat i de la nostra terra, ideal per recuperar forces després de la cursa, amb la família i els amics. – Concurs fotogràfic Fes la foto, corre!: engeguem amb aquesta edició el primer concurs fotogràfic per la cursa. Bases a www.fondistestarrega.com I a més: – Animació musical i dj´s al llarg del circuit: situat de manera estratègica en diversos punts del circuit, música i percussió per aixecar els ànims. – Piscina de gel rehabilitadora de cames: després de l’esforç, tots els participants que ho desitgin podran utilitzar aquest servei per reposar les cames. – Granissat de Llimona: és ja un clàssic de la nostra cursa arribar a la línia d’arribada i trobar-se una barra lliure de granissat de llimona ben fresc, gentilesa de La Jijonenca. -Cóc de Tàrrega: conegut popularment com “coca de recapte”, a Tàrrega en diem “Cóc”. Aquesta coca barreja els colors dels aliments a base de sumar l’escalivada amb arengades, llonganissa o tomata. Us oferim la possibilitat de tastar aquesta especialitat culinària de casa nostra. -Zones humides: a fi de sufocar les primeres calors del mes de maig hi haurà punts hídrics durant la cursa, degudament senyalitzats, en els que els corredors rebran una refrescant pluja d’aigua fina a mode d’humificador. – Avituallaments líquids i isotònics. I també, degustació de fruita de l’Urgell i coca artesana amb xocolata I per als principiants, joves o grans: – Nosaltres t’entrenem: Tu pots!: Aquest programa d’entrenament a la carta que s’inicia dos mesos abans de la cursa té com a objectiu el fonament de l’atletisme entre aquelles persones que tinguin intenció de córrer el Quart de Marató de Tàrrega. Sota la direcció de corredors experts apropem l’atletisme de fons a persones amb ganes de fer esport i salut. Entrenaments dos dies a la setmana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.