Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué

0
322

INSCRIPCIONS OBERTES
Una vegada més el Club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega és l’organitzador del Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué, una doble cursa de fons que se celebrarà a Tàrrega el diumenge dia 8 de maig de 2011.
L’increment de participants any rere any (dos anys consecutius tancant inscripcions abans de termini) i l’enorme acceptació i acollida que té la cursa l’han consolidat com un prova imprescindible en el calendari de les curses de Fons de Catalunya. A més, la prova és puntuable per a la Lliga Interclubs Terres de Ponent (www.lligaponent.cat) i també per a la Lliga Championchip de Catalunya. | En aquesta edició hem preparat una cursa excel·lent on el corredor se sentirà l’autèntic protagonista. El nostre objectiu: pensar en el primer i en l’últim corredor, en el més ràpid i en el més lent, en el corredor professional i el corredor popular. Dades bàsiques: -La cursa se celebrarà el diumenge dia 8 de maig de 2011. -Sortida a les 9:30 des del Pavelló Municipal d’Esports, carrer de Joan Brossa de Tàrrega -Inscripcions per Internet a traves de www.atletisme.com i a www.fondistestarrega.com -Cronometratge oficial: Champion Chip -Nombre màxim de participants: 750 Regals als participants: 1) Original Buff disseny exclusiu cursa: Buff de composició 100 % polièster i microfibra tèrmica en el que s’aplica la tecnologia polygiene que permet el control actiu de les males olors. Disseny únic i exclusiu per al XI Quart i Mitja Marató de Tàrrega 2011. 2) Ampolla de vi Blanc de Serè-D.O Costers del Segre: La Cooperativa l’Olivera és una entitat d’integració social que incorpora persones amb dificultats mentals o físiques que participen activament en tot el procés de producció. Es va fundar l’any 1974 a Vallbona de les Monges. Què millor que un producte de la nostra terra per a tots els corredors? Vi blanc i fresquet. El Blanc de Serè és un vi blanc elaborat amb el most flor procedent de les varietats de raïm macabeu, parelada i chardonnay. Frescor i acidesa ben equilibrades en boca, amb matisos tropicals i notes d’avellana. Edició limitada i etiquetada de 850 ampolles. 3) Arrugats, galetes artesanes: El petit obrador d‘El Rosal va ser fundat l’any 1920 per Josep Serra. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la seva fórmula guardada de manera acurada. El seu procés i els seus ingredients són de gran qualitat. L’any 2003 l’Associació Alba tanca un acord amb l’hereu per recuperar la fórmula i el procés i rellançar la marca i el producte des d‘un nou obrador que dóna feina a gent discapacitada. El 2010 es renova completament la marca, la imatge, l\’embalatge i es potencia el creixement internacional. Els arrugats és una especialitat artesana i de recent creació de l\’obrador del Rosal. Fets a base de sucre , farina i ous, i es comercialitzen amb o sense xocolata Novetats edició 2011: – Avancem l’hora de sortida de la prova, ara a les 9:30: donada l’època de l’any en què se celebra la nostra cursa, s’ha avançat l’hora de sortida, evitant així les primeres calors del mes de maig. – Nova zona de sortida i arribada: després de deu anys de cursa, abandonem la sortida i arribada a la plaça del Carme “el Pati”, per estrenar espai a la zona esportiva de Tàrrega. Aquest canvi proporciona una millor qualitat en la logística d’una cursa en constant creixement: sortida i arribada més àmplia, facilitat d’aparcament, dutxes i piscines per tothom, etc.. La sortida serà al carrer de Joan Brossa, al costat mateix del Pavelló Municipal d’Esports. – Nou circuit: amb la modificació de la zona de sortida i arribada, el recorregut sofreix alguns canvis. El nou recorregut elimina alguna zona de gran duresa, com podia ser el temut pont de l’autovia A-II al seu pas per Vilagrassa. D’altra banda, els canvis de circuit afecten majoritàriament als corredors de la Mitja Marató, que al seu pas per meta i completant una volta de 10,5 km es dirigiran cap a la veïna població del Talladell, evitant així la realització de dos tombs a un mateix circuit. De ben segur que les modificacions que s’han incorporat donaran mes velocitat al recorregut. – Ampliació límit d’inscrits: l’any passat es van tancar les inscripcions a 600 corredors, i molts es van quedar fora. Aquest any s’amplia el límit fins arribar als 750. – Premis en metàl·lic per als més ràpids: premi únic de 200 euros per al corredor/a que superi el rècord de la prova, tant en la distància del Quart com de la Mitja Marató. – Acord amb la revista Corricolari: enviament gratuït a tots els participants durant un any del Corricolari digital. Descompte addicional d’1 euro a tots els socis de la revista. – Estand solidari de recollida de bambes i roba esportiva – Càritas Tàrrega: tenint en compte l’acumulació de samarretes, xandalls, dessuadores i bambes en desús que els corredors acumulem, Càritas Tàrrega rebrà els materials dels corredors que vulguin cedir qualssevol peça de manera solidària. Col·laboració amb Càritas Tàrrega. – Descompte especial a la botiga màgica Jugorium de Verdú. Col·laboració amb el Museu del Joguet de Verdú. – Ruta gastronòmica: La Cava, Restaurant Catalunya-Casa Perez, El Gat del Rosal i Lalà, són alguns dels millors establiments de restauració de la zona: cuina honesta i saludable, de proximitat i de la nostra terra, ideal per recuperar forces després de la cursa, amb la família i els amics. – Concurs fotogràfic Fes la foto, corre!: engeguem amb aquesta edició el primer concurs fotogràfic per la cursa. Bases a www.fondistestarrega.com I a més: – Animació musical i dj´s al llarg del circuit: situat de manera estratègica en diversos punts del circuit, música i percussió per aixecar els ànims. – Piscina de gel rehabilitadora de cames: després de l’esforç, tots els participants que ho desitgin podran utilitzar aquest servei per reposar les cames. – Granissat de Llimona: és ja un clàssic de la nostra cursa arribar a la línia d’arribada i trobar-se una barra lliure de granissat de llimona ben fresc, gentilesa de La Jijonenca. -Cóc de Tàrrega: conegut popularment com “coca de recapte”, a Tàrrega en diem “Cóc”. Aquesta coca barreja els colors dels aliments a base de sumar l’escalivada amb arengades, llonganissa o tomata. Us oferim la possibilitat de tastar aquesta especialitat culinària de casa nostra. -Zones humides: a fi de sufocar les primeres calors del mes de maig hi haurà punts hídrics durant la cursa, degudament senyalitzats, en els que els corredors rebran una refrescant pluja d’aigua fina a mode d’humificador. – Avituallaments líquids i isotònics. I també, degustació de fruita de l’Urgell i coca artesana amb xocolata I per als principiants, joves o grans: – Nosaltres t’entrenem: Tu pots!: Aquest programa d’entrenament a la carta que s’inicia dos mesos abans de la cursa té com a objectiu el fonament de l’atletisme entre aquelles persones que tinguin intenció de córrer el Quart de Marató de Tàrrega. Sota la direcció de corredors experts apropem l’atletisme de fons a persones amb ganes de fer esport i salut. Entrenaments dos dies a la setmana.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.