Ja és una realitat, T5 de Trisense ja està a la venda!

0
300

En T5 Challenge viuràs un repte continu. En les seves pàgines descobriràs el desafiament dels grups d\’edat a Hawaii, reviuràs The Iron War o recorreràs el món al costat de Charlie Wittmack en el seu The World Tri. A més, podràs apropar-te a la realitat del Doble Decaironman mentre coneixes la superació sense límits de Rafa Botello o els secrets de dos germans d\’or: els Brownlee.
Un nou número de la prestigiosa revista de Triatló en què han volgut dedicar unes pàgines a la meva carrera esportiva i a la associació TRi WWW comandad per Isa Janssens I a la qual em sento orgullós de ser el seu ambaixador.| Donar les gràcies pel bon treball realitzat a tot l\’equip en especial a Silvia, Laura i destacar la valentia de posar en portada a un corredor en cadira de rodes. www.rafabotello.com – http://www.trisense.tv/ – http://www.triwww.com/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.