Ja és una realitat, T5 de Trisense ja està a la venda!

0
382

En T5 Challenge viuràs un repte continu. En les seves pàgines descobriràs el desafiament dels grups d\’edat a Hawaii, reviuràs The Iron War o recorreràs el món al costat de Charlie Wittmack en el seu The World Tri. A més, podràs apropar-te a la realitat del Doble Decaironman mentre coneixes la superació sense límits de Rafa Botello o els secrets de dos germans d\’or: els Brownlee.
Un nou número de la prestigiosa revista de Triatló en què han volgut dedicar unes pàgines a la meva carrera esportiva i a la associació TRi WWW comandad per Isa Janssens I a la qual em sento orgullós de ser el seu ambaixador.| Donar les gràcies pel bon treball realitzat a tot l\’equip en especial a Silvia, Laura i destacar la valentia de posar en portada a un corredor en cadira de rodes. www.rafabotello.com – http://www.trisense.tv/ – http://www.triwww.com/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.