Descarrega’t el teu diploma de la Marató

0
2063

Aconsegueix-lo a la pàgina web de la cursa barcelonina
Felicitats. Ja ets, o tornes a ser, un maratonià. Ja formes part del distingit grup de corredors que el passat 6 de març van finalitzar la Marató de Barcelona 2011. És per això que ja pots descarregar-te el teu diploma de la Marató, el que t’acredita com a ‘finisher’ de la cursa barcelonina i deixa constància del teu esforç titànic i de la feina homèrica realitzada durant tot l’any, dia rere dia, superant totes les condicions meteorològiques i cuidant tots els detalls fins a l’últim moment.| Aquest diploma és teu, te l’has guanyat a pols. Només has d’anar al lloc web de la Marató de Barcelona (www.maratobarcelona.com) i consultar el teu resultat. Un cop siguis a la teva pàgina personal de resultats, trobaràs la pestanya “Descarregar Diploma d’Acreditació”, només cal que la seleccionis i en breus instants ja tindràs el teu diploma que molt pocs poden tenir. I si no vas poder finalitzar-la, el teu nom també forma part de la 33a edició de la Marató. Només cal que consultis la llista que també trobaràs a resultats. El fet d’intentar-ho ja demostra la teva valentia, i és per això que t’esperem a la pròxima edició, on segur que ho aconseguiràs. Recorda que el dolor és temporal però l\’orgull és per sempre. L’organització de la Marató de Barcelona us vol agrair a tots vosaltres la vostra participació i entrega. La Marató va ser un èxit, sense vosaltres no hagués estat possible.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.