CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 metres

0
399

El proper dissabte 19 de març, a l\’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà, se celebrarà el Campionat de Catalunya de 10.000 metres, conjuntament amb la Reunió Catalana de Fons. El campionat autonòmic es realitzarà en les categories Absolut i Promesa (masculí i femení) i Júnior (masculí), i les categories de veterans. La jornada atlètica començarà a partir de les 16:00 hores amb les curses de categories corresponents a la Reunió de Fons, i les proves de 10.000 m del campionat català arribaran a partir de les 16,50 hores. Els actuals campions catalans absoluts són Rosa Maria Morató i Abel Àvila, que van aconseguir la victòria la temporada passada a Manresa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.