CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
483

Anna Maria Pinero, Rècord de Catalunya de salt amb perxa amb 4,31 m
Aquest diumenge 13 de març, s\’ha celebrat a Sabadell el 35è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya. Un autonòmic que passarà a l\’historia de l\’atletisme català per ser el primer que se celebra en aquesta extraordinària instal·lació. La gran protagonista de l\’esdeveniment ha estat l\’Anna Ma Pinero (VTiM) que ha batut el Rècord de Catalunya de salt amb perxa amb un registre de 4,31 metres, millorant en sis centímetres el seu propi rècord anterior. Amb aquesta marca es termina primera del rànquing espanyol de pista coberta.| També ha estat a punt de millorar el rècord català absolut de salt d\’alçada la Clàudia Garcia (FCB), que ha saltat 1,80 metres i ha intentat 1,85 m, estant a punt d\’aconseguir-ho en dos intents. El registre de 1,80 m representa millor marca dels campionats per a aquesta atleta de categoria júnior que ha fet una magnífica temporada d\’hivern. També ha millorat el rècord dels campionats la Plàcida Azahara Martínez (FCB) als 200 metres amb una marca de 24”45, i destacar que també s\’ha proclamat campiona dels 60 metres amb 7”70. També s\’ha produït algunes actuacions d\’interès com la de l\’Edgard Pérez (AAC) que ha vençut als 200 m amb 21”72, Miquel Vélez (FCB) en alçada que ha saltat 2,13 m, el jove Daniel Pacheco (Cornellà At.) que ha vençut el triple salt amb 15,39 m essent encara atleta de categoria júnior, i el duel protagonitzat per Mari Carmen González (CA Laietània) i Esther Guerrero (FCB) als 800 metres, amb victòria per a la segona amb 2\’13”12 per 2\’13”62 per a la mataronina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.