BON PAPER DELS ATLETES CATALANS EN CADIRA DE RODES ALS CAMPIONATS D\’ESPANYA D\’ATLETISME ADAPTAT PER COMUNITATS AUTÒNOMES A GIJON

0
511

Aquest cap de setmana, s\’han disputat a les pistes del Complejo Deportivo de Las Mestas de Gijón (Astúries) els Campionats d\’Espanya d\’Atletisme adaptat per Comunitats Autònomes, en el que Catalunya s\’ha proclamat campiona amb 216 punts, per davant d\’Extremadura (144 punts) i la Comunitat Valenciana (119 punts). En l\’apartat d\’atletes disminuits físics, en cadira de rodes,en Roger Puigbò i en Jordi Madera han estat els únics representants catalans. Sobre unes pistes lentes i en no massa bon estat per a les cadires de rodes, es van disputar ahir al matí les proves de 800 m i de 5000 m, en les que es va imposar en Roger Puigbò, amb uns temps de 1\’ 47\” 85 i 11\’ 48\” 21 a l\’altre català Jordi Madera. El tercer graó del podi va estar per al canari Norberto Chavez.|  En la prova dels 400 m s\’ha tornat a imposar en Roger, amb 54\” 50, a en Jordi i en Norberto.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.