Darrers preparatius per a la 3a edició que arribarà als 1500 inscrits

0
383

Dimecres la presentació, i dissabte el \”Running Day\” i la Fira del Corredor.
La Comissió Organitzadora de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME està acabant els darrers preparatius per a la posada en escena de la 3a edició, que en les properes hores tancarà les inscripcions en arribar als 1500 participants. Dimecres, 16 de març, a partir de les 7 de la tarda i a la sala de plens de l\’Ajuntament de Calella, es durà a terme la PRESENTACIÓ OFICIAL amb la presència dels vencedors de l\’edició anterior, Marc Roig i Teresa Pulido.| Dissabte, 19 de març, a partir de les 6 de la tarda, s\’organitzarà un RUNNING DAY obert a tothom, totalment gratuït, per a rodar suaument durant 20 minuts amb el vencedor de les dues primeres edicions, Marc Roig, que també va ser el millor atleta català a la Marató de Barcelona. El Punt de trobada serà la FIRA DEL CORREDOR que romandrà oberta entre les 5 i les 8 de la tarda. Tots els participants al \”Running Day\” rebran una samarreta tècnica Joma. Pel que fa a la RECOLLIDA DE DORSAL l\’organització recomana retirar-los dissabte a la Fira del Corredor per evitar aglumeracions diumenge. S\’obsequiarà amb un detall extra a tots els esportistes que retirin el dorsal el dia abans. Aquest dorsal anirà acompanyat d\’una bossa i la samarreta oficial. La BOSSA DEL CORREDOR es lliurarà a tots els esportistes que acabin la prova i en ella hi haurà:
– Coca-Cola – Aquarius – Aigua – Poma – Mandarina – Fruits secs – Patates – Sabó Mistol – Sabó Estrella – Sabatiller Joma – Pulsera Running

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.