Darrers preparatius per a la 3a edició que arribarà als 1500 inscrits

0
516

Dimecres la presentació, i dissabte el \”Running Day\” i la Fira del Corredor.
La Comissió Organitzadora de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME està acabant els darrers preparatius per a la posada en escena de la 3a edició, que en les properes hores tancarà les inscripcions en arribar als 1500 participants. Dimecres, 16 de març, a partir de les 7 de la tarda i a la sala de plens de l\’Ajuntament de Calella, es durà a terme la PRESENTACIÓ OFICIAL amb la presència dels vencedors de l\’edició anterior, Marc Roig i Teresa Pulido.| Dissabte, 19 de març, a partir de les 6 de la tarda, s\’organitzarà un RUNNING DAY obert a tothom, totalment gratuït, per a rodar suaument durant 20 minuts amb el vencedor de les dues primeres edicions, Marc Roig, que també va ser el millor atleta català a la Marató de Barcelona. El Punt de trobada serà la FIRA DEL CORREDOR que romandrà oberta entre les 5 i les 8 de la tarda. Tots els participants al \”Running Day\” rebran una samarreta tècnica Joma. Pel que fa a la RECOLLIDA DE DORSAL l\’organització recomana retirar-los dissabte a la Fira del Corredor per evitar aglumeracions diumenge. S\’obsequiarà amb un detall extra a tots els esportistes que retirin el dorsal el dia abans. Aquest dorsal anirà acompanyat d\’una bossa i la samarreta oficial. La BOSSA DEL CORREDOR es lliurarà a tots els esportistes que acabin la prova i en ella hi haurà:
– Coca-Cola – Aquarius – Aigua – Poma – Mandarina – Fruits secs – Patates – Sabó Mistol – Sabó Estrella – Sabatiller Joma – Pulsera Running

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.