LA CURSA DEL RODAL DE SABADELL , 3ª ETAPA DE LES SABADELL RUN SERIES 2011

0
442

Ja tenim tot a punt pel proper diumenge 20-3-2011 a la primera edició de la Cursa del Rodal de Sabadell , 3ª etapa de les Sabadell Run Series 2011 i que també puntua per la LLiga de Champion chip 2011 . La cursa que te el seu autèntic punt fort en els seus 15.600 metres del recorregut que no deixaran a ningú indiferent , pràcticament tot per camins de terra molt amples i que permeten corra en tot moment , amb sortida i arribada a la pista coberta d’atletisme , continuarem pe la llera del riu Ripoll , per tot el Parc Fluvial del Ripoll fins endinsar-nos al bosc de Togores.| Podeu recollir el vostres dorsals anticipadament a la ciutat de Sabadell : oficines de la Joventut Atlètica Sabadell i a les botigues Intersport Molins i Runnersworld.També podeu fer la vostra inscripció a la web de la cursa www.sabadellrunseries.com i recollir el vostre dorsal fins 1 hora abans de la sortida fitxada per les 10.30 del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.