SALOMON NATURE TRAILS

0
534

La tercera edició de la Cavalls del Vent, l\’1 i 2 d\’octubre
La mítica travessia de Cavalls del Vent tornarà a viure una carrera màgica els propers 1 i 2 d\’octubre en el marc de les Salomon Nature Trails
Hi haurà 750 places disponibles i les inscripcions començaran el 23 d\’abril, Diada de Sant Jordi La carrera, que compta amb la col·laboració d\’UNICEF, proposa un recorregut de 85 km i 12.000 metres de desnivell pel Parc Natural del Cadí Moixeró Gairebé mil valents ja saben el que és buscar la seva victòria personal en la mítica travessia de Cavalls del Vent. En els seus dos anys de vida, la Cavalls del Vent ha confirmat el seu gran atractiu duplicant la xifra d\’inscrits en la seva segona edició, amb 600 participants. De cara a aquest 2011, la prova, la primera de les Salomon Nature Trails, tornarà al calendari l\’1 i 2 d\’octubre amb moltes sorpreses i la màgia de sempre.| Seran 85 quilòmetres de desafiament, de recerca dels límits del cos superant 12.000 metres de desnivell acumulat que dibuixen el perfil del Parc Natural del Cadí-Moixeró, un dels espais més suggeridors i diversos de la geografia catalana. Gràcies a l\’èxit de convocatòria en les seves dues primeres edicions, aquest any el nombre de places disponibles serà de 750 i el termini d\’inscripcions s\’obrirà el 23 d\’abril, Diada de Sant Jordi. De nou, la prova comptarà amb la col·laboració d\’UNICEF i la participació d\’alguns dels millors atletes del món de trail running, com Kilian Jornet, Miguel Heras o Nerea Martínez, aquests dos últims flamants vencedors en el 2010.
Atents a la web www.naturetrails.com
A partir d\’avui i fins avui de la carrera, en la web www.naturetrails.es s\’actualitzaran les informacions i s\’oferiran notícies importants relacionades amb la prova així que tots els interessats a participar en la tercera edició de la Cavalls del Vent hauran d\’estar molt atents a les informacions que s\’oferiran en la web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.