Òdena , darrera jornada de la lliga Nacional de duatlons de muntanya

0
395

La 2ª edició del duatló de muntanya d´Òdena , ha posat el punt i final desprès de dotze jornades a la Lliga nacional de l’especialitat. Aquesta competició s’ha desenvolupat entre els municipis d´Òdena i Castellfollit del Boix i sota les distancies de 5.300 metres inicials de cursa a peu , seguits de 21.800 metres de ciclisme de muntanya (btt) per acabar amb una nova cursa a peu de 3.500 metres.| En l’apartat de la competició masculina triomf contundent pel duatleta Bolivià , Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) que s’ha mantingut en solitari al capdavant de la cursa des de el tret de sortida , fet que li ha permès conquerir el títol de Campió de Catalunya de la seva categoria sub-23 , així com el circuit català i per segon any consecutiu la victòria en el rànquing absolut dels duatlons de muntanya , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 41 minuts i 28 segons i un marge de més de 2 minuts al segon classificat i primer veterà Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) completant el podi , com 3º Toni Casals (Feec).Per equips 1º Club Triatló Granollers (Soley-Gual-Oliveros) 2º Cerrr strands triathlon (Gómez-Reymundi-Reixachs) 3º Club Natació Caldes (Comella-Albacete-Caño) A la vessant femenina molta més emoció ja que la duatleta revelació de la temporada que encara pertany a la categoria junior , Anna Noguera (Club Atlètic Igualada) i que recentment s’ha proclamat Campiona de Catalunya absoluta de duatló de carretera , ha agafat el primer lloc de la duatló en els darrers quilòmetres de la última cursa a peu , circumstància que li han permès arribar a la meta 45 segons per davant de la 2º classificada Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) autora del millor parcial al segment de ciclisme.el tercer graó del podi per Silvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs).Per equips 1ª Club Atlètic Igualada (Noguera-Franco-Brusau) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Claret-De la Cuesta).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.