Òdena , darrera jornada de la lliga Nacional de duatlons de muntanya

0
488

La 2ª edició del duatló de muntanya d´Òdena , ha posat el punt i final desprès de dotze jornades a la Lliga nacional de l’especialitat. Aquesta competició s’ha desenvolupat entre els municipis d´Òdena i Castellfollit del Boix i sota les distancies de 5.300 metres inicials de cursa a peu , seguits de 21.800 metres de ciclisme de muntanya (btt) per acabar amb una nova cursa a peu de 3.500 metres.| En l’apartat de la competició masculina triomf contundent pel duatleta Bolivià , Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) que s’ha mantingut en solitari al capdavant de la cursa des de el tret de sortida , fet que li ha permès conquerir el títol de Campió de Catalunya de la seva categoria sub-23 , així com el circuit català i per segon any consecutiu la victòria en el rànquing absolut dels duatlons de muntanya , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 41 minuts i 28 segons i un marge de més de 2 minuts al segon classificat i primer veterà Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) completant el podi , com 3º Toni Casals (Feec).Per equips 1º Club Triatló Granollers (Soley-Gual-Oliveros) 2º Cerrr strands triathlon (Gómez-Reymundi-Reixachs) 3º Club Natació Caldes (Comella-Albacete-Caño) A la vessant femenina molta més emoció ja que la duatleta revelació de la temporada que encara pertany a la categoria junior , Anna Noguera (Club Atlètic Igualada) i que recentment s’ha proclamat Campiona de Catalunya absoluta de duatló de carretera , ha agafat el primer lloc de la duatló en els darrers quilòmetres de la última cursa a peu , circumstància que li han permès arribar a la meta 45 segons per davant de la 2º classificada Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) autora del millor parcial al segment de ciclisme.el tercer graó del podi per Silvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs).Per equips 1ª Club Atlètic Igualada (Noguera-Franco-Brusau) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Claret-De la Cuesta).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.