El Extreme Man 113 Menorca 2011 es disputarà el proper 25 setembre

0
491

Menorca torna a ser terra de desafiament … el Triatló torna a l\’edèn descobert l\’any passat. Després de l\’èxit de la primera edició, l\’illa més salvatge de les Balears tornarà a oferir els seus encants als triatletes a la recerca d\’un últim repte, d\’una carrera excepcional per coronar la seva temporada. Ja estan obertes les inscripcions del Extreme Man 113 Menorca, que es disputarà el 25 de setembre, en format half-Ironman (1,9 km de natació, 90km de bici, 21km a peu). L\’inèdit circuit ciclista, simplificat i integralment tancat al trànsit, serà la base d\’una sèrie de novetats. Presentació d\’un triatló entre el mar i el cel. Nou recorregut ciclista – Naturalesa salvatge, recorreguts màgics i caràcter propi … El 2010, l\’Extreme Man 113 Menorca s\’ha imposat d\’entrada com una futura joia del calendari internacional de Triatló. El 2011, els organitzadors tenen com a clar objectiu complir amb aquesta promesa. Per aconseguir-ho, la principal innovació intervé en la part ciclista. | En comptes de tres, els participants hauran de fer dues voltes. La intenció és limitar al màxim el drafting, però també proposar un recorregut entretingut, variat, segur i còmode (estarà integralment tancat al trànsit). Aprofitarà del millor de l\’interior de l\’illa, com la famosa carretera del Camí d\’en Kane, que alterna pujades amb trams molt plans i ràpids. Per preservar el concepte de desafiament en el seu estat pur, les inscripcions estan limitades a 500 participants, assegurant una experiència fantàstica a cadascun. Millores en el recorregut a peu – El recorregut pedestre no canviarà, encara que els avituallaments es veuran reforçats. Considerant la calor potencial en aquesta època de l\’any, l\’organització insistirà particularment en l\’abundància, la varietat i la qualitat de l\’avituallament tant sòlid com líquid. La pujada a la Torre de Fornells, marca de fàbrica de l’Extreme Man 113 Menorca, segueix en el menú de cada volta a peu. Però diverses animacions s\’encarregaran de donar suport als triatletes en les porcions més difícils de l\’ascensió.
Nous serveis – Al marge de la competició, nous serveis fan la seva aparició, com per exemple el transfer gratuït, dissabte i diumenge entre la zona hotelera \”Platja de Fornells\” fins a la zona de lliurament de dorsals i la sortida. A part, per la compra d\’un pulsòmetre Polar durant el procés d\’inscripcions, els triatletes es podran estalviar fins a 100 euros en el preu total (segons el model escollit).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.