CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
315

Aquest diumenge 13 de març es realitzarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus, en el marc del XIV Ekiden Vila de Palafrugell , organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, amb la col·laboració del Patronat Municipal d\’Esports de Palafrugell. Aquesta modalitat esta formada per equips de sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l\’últim relleu que fa un recorregut de 7.195 metres. La sortida es donarà a partir de les 10,00 hores a l\’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i la competició se celebrarà sobre un circuit homologat de 5000 metres. Els actual campions són l\’Aquadiver GEIEG a la categoria masculina i el CA Sant Celoni a la femenina, que va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.