ARRIBA LA CURSA BOMBERS 2011

0
533

El 10 de març s\’obre el termini d\’inscripció per a la tretzena edició de la Cursa Bombers que, en aquesta ocasió se celebrarà el 10 d\’abril.
Es tracta d\’una carrera popular matinal que transcorre pels carrers de Barcelona i que s\’ha consolidat com la segona millor prova espanyola en la distància dels 10 km., només superada per la veterana Sant Silvestre madrilenya, que també està organitzada per Nike.
En aquesta tretzena edició la Cursa Bombers repeteix el recorregut dels dos últims anys, els participants tindran el punt de partida i arribada en l\’Av. Marquès de Argentera. Es tracta d\’un circuit de poca dificultat amb 10 punts d\’assistència durant el recorregut. | El traçat permet que la carrera sigui ràpida per els qui la disputin per fer marca i molt assequible per als corredors populars la intenció dels quals sigui la de gaudir d\’un dels recorreguts millor organitzats sobre la distància dels deu quilòmetres. En aquesta Cursa Bombers de 2011 Nike espera atendre a 20.000 corredors, amb els quals es tornarà a batre el rècord de participació d\’aquesta prova, que s\’aferma també com la segona prova d\’Espanya amb més interès entre tots els runners del país. En realitat, la carrera ha anat augmentat progressivament el seu nivell, tant per la preparació dels corredors com pel nombre d\’ells i en aquesta ocasió es fa el pas a una quantitat que ja de per si mateix col·loca a la Cursa Bombers entre les populars destacades a Europa. En la present edició, a més, i en un nou intent d\’evolucionar i millorar la carrera, s\’organitzaran dos grups de corredors en la sortida: en el primer, els atletes nacionals i internacionals de reconeguda qualitat i marca personal, cridats a disputar el triomf; uns metres més enrere, els afeccionats al running que fan de la Cursa un autèntic espectacle per la varietat del perfil dels participants pel simple plaure de córrer, que també tindran els seus calaixos de sortida en funció de les seves marques personals sobre la distància i en l\’últim any; d\’aquesta manera s\’aconsegueix que els participants puguin anar més còmodes i en el seu autèntic temps de competició. El preu de la inscripció en la carrera d\’aquest any és de 17 euros (15 pels quals ja disposin del xip que cronometra els temps) i es pot realitzar tant des de la pàgina web de la carrera: www.cursabombers.com com en les tendes Nike i altres especialitzades a assistir a les necessitats dels runners. Amb la inscripció, cada corredor rebrà la samarreta-dorsal confeccionada amb teixit Dri-Fit, un sistema de teixits innovadors dissenyats per facilitar la transpiració. Respecte a les condicions per córrer la Cursa Bombers, cal tenir complerts els 16 anys el dia de la carrera. En aquesta edició, Nike, en el seu afany per recolzar la participació més jove, reserva 2.500 places per als menors de 26 anys. Al llarg del mes de març Nike anirà convocant a tots els inscrits a través de la pagina de Facebook de Nike Running Spain per realitzar els dissabtes entrenaments dirigits amb els quals anar preparant la carrera, tant per intentar fer marca personal com per sentir-se simplement més còmodes. RECORREGUT Com l\’any passat, la carrera tornarà a ser urbana, pels carrers de Barcelona, de baixa dificultat, la qual cosa permet aconseguir una bona marca. La carrera començarà a les 10 del matí, i donada la massificació de corredors, hi haurà dos grups, un d\’elit que es decideix per marca, masculina i femenina, i un altre popular, uns metres més enrere per no interferir amb els atletes d\’elit d\’aquesta edició. Per a l\’edició de 2011 està prevista una participació de 20.000 corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.