L\’atleta Miguel Quesada guanya la primera Cursa per la Igualtat

0
297

279 atletes de totes les edats han participat en la Primera Cursa per la Igualtat que s’ha celebrat aquest matí a 2/4 11 del matí. L’Alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, juntament amb la regidora d’Igualtat Dona-Home, Marta Farrés han donat el tret de sortida de al primera cursa d’aquesta edició que ha començat a 2/4 11 del matí. La cursa s’ha dividit en 5 categories i aquests han estat els tres primers classificats, per categories, d’aquesta primera edició: Pel que fa a la categoria Sèniors i Júniors (de 18 a 35 anys) s’han classificat en la categoria femenina Anna Olivé i, en la masculina, Miquel Quesada, Álvaro Segura i Jordi Cruz, de primer a tercer lloc. Veteranes i veterans (a partir de 35 anys). En la categoria femenina Elisabet Otal, Puni Molina i Milagros Blanco; en la categoria masculina: Manuel Guillen, Miguel Hemeno i Juan Thauer. Cadets i Juvenils (de 12 a 18 anys). |En la categoria femenina Ivet Gávez i en la masculina Llorens Esteve, Morad Chentouf i Bilal Meruju. L’Open-popular, oberta a tothom ha tingut com a primers classificats, en la categoria femenina, a Andrea Guimerà, Ruth Ossa i Larua Lloret i, en la masculina, a David Moreno, Franc Jiménez i Marc Mascarill. Finalment, els més petits, els alevins i benajamins de 6 a 12 anys, han arribat en la categoria femenina: Meritxell Raimundo, Irina Belmonte i Carla Arenós. I, en la masculina: Arnau López, Oriol Mirutxi i David Herrero. “La igualtat ens mou, una milla per reivindicar la igualtat d’oportunitats” ha estat el lema d’aquesta cursa que té com a objectiu és promoure la igualtat dona-home en l\’esport. Totes les persones que hi han participat han rebut una samarreta amb el lema i el dorsal corresponent, amb la finalitat de fer visible, durant la cursa, que tots els participants tots i totes es mouen per la igualtat. El recorregut de la cursa, tant la sortida com l’arribada ha estat la plaça del Dr. Robert. La inscripció ha estat oberta a tothom i l’itinerari ha estat de 1.609,25 metres, en un circuit a la Rambla.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.