L\’atleta Miguel Quesada guanya la primera Cursa per la Igualtat

0
443

279 atletes de totes les edats han participat en la Primera Cursa per la Igualtat que s’ha celebrat aquest matí a 2/4 11 del matí. L’Alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, juntament amb la regidora d’Igualtat Dona-Home, Marta Farrés han donat el tret de sortida de al primera cursa d’aquesta edició que ha començat a 2/4 11 del matí. La cursa s’ha dividit en 5 categories i aquests han estat els tres primers classificats, per categories, d’aquesta primera edició: Pel que fa a la categoria Sèniors i Júniors (de 18 a 35 anys) s’han classificat en la categoria femenina Anna Olivé i, en la masculina, Miquel Quesada, Álvaro Segura i Jordi Cruz, de primer a tercer lloc. Veteranes i veterans (a partir de 35 anys). En la categoria femenina Elisabet Otal, Puni Molina i Milagros Blanco; en la categoria masculina: Manuel Guillen, Miguel Hemeno i Juan Thauer. Cadets i Juvenils (de 12 a 18 anys). |En la categoria femenina Ivet Gávez i en la masculina Llorens Esteve, Morad Chentouf i Bilal Meruju. L’Open-popular, oberta a tothom ha tingut com a primers classificats, en la categoria femenina, a Andrea Guimerà, Ruth Ossa i Larua Lloret i, en la masculina, a David Moreno, Franc Jiménez i Marc Mascarill. Finalment, els més petits, els alevins i benajamins de 6 a 12 anys, han arribat en la categoria femenina: Meritxell Raimundo, Irina Belmonte i Carla Arenós. I, en la masculina: Arnau López, Oriol Mirutxi i David Herrero. “La igualtat ens mou, una milla per reivindicar la igualtat d’oportunitats” ha estat el lema d’aquesta cursa que té com a objectiu és promoure la igualtat dona-home en l\’esport. Totes les persones que hi han participat han rebut una samarreta amb el lema i el dorsal corresponent, amb la finalitat de fer visible, durant la cursa, que tots els participants tots i totes es mouen per la igualtat. El recorregut de la cursa, tant la sortida com l’arribada ha estat la plaça del Dr. Robert. La inscripció ha estat oberta a tothom i l’itinerari ha estat de 1.609,25 metres, en un circuit a la Rambla.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.