CONCURS DE FOTOGRAFIA:ÚLTIMS DIES PER PARTICIPAR!

0
439

La data límit per entregar les vostres instantànies serà fins el dia 20 de març
El concurs de fotografia “Jo vaig viure la Marató de Barcelona”, anunciarà el proper 30 de març els tres guanyadors del concurs. Una oportunitat única d’aconseguir grans premis per tots aquells que vau fer fotografies del recinte de l’ ExpoSports, del mateix dia de la cursa, dels vostres familiars corrent, del grup de música del vostre barri que va animar als corredors des d’un punt d’animació, etc…. Només cal que envieu les vostres imatges al link que trobareu al web de la Marató de Barcelona www.maratobarcelona.es, i optareu als següents premis: un viatge per a dues persones a la Marató de Paris que tindrà lloc el 10 d’abril; una càmera compacta digital o un lot de productes de la marca esportiva oficial de la Marató, la japonesa Mizuno. No deixis escapar aquesta oportunitat i envia’ns ja les teves fotos! |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.