Henkel i la Mitja de Montornès renoven el seu compromís solidari.

0
456

Henkel farà una donació a Creu Roja Granollers per cadascun dels inscrits.

La recaptació íntegra de la Mini es destinarà a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers
Aquest st acte ha comptat amb la presència de Jaume Armadans, president de Creu Roja Granollers, del Dr. Germà Morlans i Anna Pareja, en representació de la Fundació Hospital-Asil de Granollers, a més del cap de factoria de Henkel Montornès, Jordi Juncà, i de Pascual López, de l’organització de la Mitja.| Un any més, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca organitza la Mini Marató Solidària. Aquesta cursa per a nens de entre 3 i 11 anys es celebrarà el dissabte dia 26 a la tarda. La recaptació íntegra de la Mini és destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers per l’adquisició de material i la millora de les instal·lacions. Henkel és des de fa 18 anys el principal patrocinador de la Mitja de Montornès i per aquesta edició farà una donació de mig euro per cadascun dels inscrits a la Mitja i a la Cursa dels 5km. Aquesta aportació es destinarà a projectes sociosanitaris que Creu Roja Granollers porta a terme a la comarca. També com a novetat, es posarà a la venda un bolígraf amb el lema “tots participem, tots guanyem”. El preu serà d’un euro i tots els beneficis es destinaran a les causes solidaries esmentades: Hospital i Creu Roja de Granollers. El compromís de Henkel i la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca amb el territori s’amplia aquest any amb aquestes noves iniciatives solidàries vinculades a la comarca i de la que els propis veïns de les poblacions implicades en la Mitja seran els beneficiaris. Les inscripcions a la Mitja i els 5km es varen esgotar en poc més de dues setmanes de la posada a la venda. L’organització havia previst un màxim de 4500 inscrits per les dues curses, incrementant així en cinc-cents atletes la participació de l’any anterior sense augmentar, però, els costos de les inscripcions. Les inscripcions a la Mini Solidària són encara obertes, a un preu de tres euros, fins que s’arribi als 400 atletes màxims previstos per l’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.