LA MARATÓ DE BARCELONA 2011

0
359

Marató de Barcelona amb rècord de participació amb més de quinze mil inscrits i corredors d’uns quaranta països, la Marató de Barcelona es consolida com a una gran festa de l’esport català amb un gran nivell de marques, de participació i organització. La victòria va ser pel kenyà Levi Omari Matebo amb un registre de 2h07\’31”, que representa la quarta millor marca del món d’aquest any. Marc Roig va ser el primer atleta català i espanyol amb un temps de 2h18\’08\”. En dones, la guanyadora ha estat la sueca Josephine Ambjörnsson amb 2h45\’31, i la primera catalana ha estat Rosa Espachs que ha estat cinquena amb 3h00’24”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.