TOT A PUNT PER LA 2ª ETAPA DE LES SABADELL RUN SERIES

0
410

El proper diumenge 6-3-2011 a la la Ciutat de Sabadell s´organitzarà la segona etapa de les Sabadell Run Series 2011 , concretament serà la 1ª edició de la Cursa per a la Igualtat , sota la distancia de la milla (1.609 metres ).La sortida i l´arribada al davant de l´Ajuntament (Plaça del Dortor Robert ) i el recorregut de dues voltes per la Rambla.Les inscripcions que son totalment gratuïtes es poden fer anticipadament a Intersport Molins , a les oficines de la Joventut atlètica Sabadell o per la web www.sabadellrunseries.com . Així com el mateix diumenge a la sortida a partir de les 9.30 del matí . S´ha programat fins a 5 sortides per categories ( veterans/es , cadets i juvenils , open popular , seniors /júniors i benjamins/infantils ) tots els/les participants recolliràn una samarreta de record.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.