L’EXPO SPORTS OBRE PORTES

0
2189

La fira més important del running estatal ha obert avui les seves portes en la que serà sense cap mena de dubte, l’Expo Sports més destacada de la seva història ja que compta amb més estands que en les darreres edicions i una zona destinada al món del triatló. Es preveu una assistència de més de 40.000 persones entre avui i demà.
L’antiga Marató Expo, des d’aquest any anomenada Expo Sports, ha obert avui divendres a les 10h del matí les portes al pavelló nº 6 de Fira de Barcelona. Un total de 104 expositors relacionats amb el món del running i per primera vegada una zona destinada exclusivament al Triatló, oferiran fins demà a les 20h, les últimes novetats en aquest sector. Així mateix, alguns dels inscrits a la Marató de Barcelona ja han començat a recollir la seva bossa del corredor i han pogut assistir a les primeres xerrades realitzades a la Sala de conferències instal·lada a la mateixa fira.| En aquest sentit, ha inaugurat les jornades Enric Masllorens, corredor popular que va participar en la primera Marató organitzada a Catalunya el 1978. Masllorens ha explicat nombroses anècdotes i l’evolució històrica de la cursa que ha aconseguit arribar en l’edició que se celebrarà el proper diumenge, als més de 15.000 corredors. Posteriorment, ha estat el torn d’Anna Viloca d’Intermón Oxfam i Núria Serra de l’empresa de complements nutricionals Vitae, qui han parlat del binomi esport i solidaritat.Ha clausurat el programa de conferències el documental del periodista català Sergi Giménez “ La distància Incerta”, realitzat l’any 2009 al voltant de la cursa barcelonina. La Sala de conferències rebrà demà a les 12h la nutricionista i ultrafondista Jordina Casademunt qui juntament amb Núria Serra de Vitae ens parlarà de les alternatives nutricionals per als esportistes. A les 17h serà l’escriptor Joan Besalduch, qui presentarà el seu llibre “El saxo del guerrer”, història que relata com una persona malalta es refugia en l’esport de fons i la música per superar la malaltia. Tancarà el cicle un consultori via Twitter amb Jordina Casademunt i Núria Serra on els internautes podran enviar els seus dubtes relatius a l’alimentació més adequada per a esportistes. Demà a partir de les 9.30h agafarà el protagonisme la Breakfast Run, la cursa de 4.195 metres que rememora els últims quilòmetres de la Marató Olímpica de 1992. De caràcter festiu i oberta a tothom, sortirà des de davant del recinte de l’ Expo Sports per acabar a l’interior de l’Estadi Lluís Companys. A partir de les 12h i fins les 16h, tots els inscrits a la Marató i un acompanyant, podran assistir a la Pasta Party, on s’entregarà un plat de pasta a la mateixa fira. Un dinar de germanor entre tots els participants el dia previ a la gran cita esportiva de la ciutat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.