LA MITJA MARATÓ DE BANYOLES

0
445

La Mitja Marató de Banyoles és una de les mitges maratons amb més personalitat de Catalunya, pel seu entorn natural i patrimonial, la tradició esportiva de la ciutat i el club que l’organitza.
La Mitja de Banyoles Des de l’any 1995, el CNB organitza una mitja marató d’atletisme, amb una distància certificada, oficialment, per la Federació Catalana d’Atletisme (21’097 Km). L’entorn de l’Estany la fa única a tot Catalunya, pel què és apreciada per corredors de totes les contrades catalanes amb una participació que supera els 700 participants.
| Circuit
El circuit de la cursa, a part de molt agradable per la vista, es lleugerament tècnic i exigent. La sortida des del mateix CNB comença amb una volta a l’Estany direcció Olot, fa un recorregut pels municipis de Banyoles, Porqueres i Camós, per acabat amb un altre volta a l’Estany (en sentit contrari). A tots tres municipis hi ha animació amb locutor i música i permet un gran seguiment per part dels acompanyants doncs en pocs metres poden veure els i les participants dues vegades, a més de la sortida i l’arribada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.