Sabatilles Solidàries

0
446

El projecte consisteix en col·laborar en recollir sabatilles usades i en bon estat general, per a ser destinades a dues ONG, qui les repartirà entre persones amb necessitats.
Una d’elles és Figueralia. Està dirigida per Ramon Figueras. És corredor habitual, havent fet entre altres les maratons de Berlín i Nova York. La seva ONG envia sabatilles a Kenya per a ser donades a joves atletes sense recursos. Ells les usen per a córrer. L’altra és Rauxa. Està dirigida per la doctora M. Lluïsa Martin Puig, i es deduca a ajudar a persones afectades d’alcoholisme a reinserir-se a la societat. Tenen diverses funcions, entre altres tallers de formació, pisos socials, un restaurant a Gràcia anomenat La Terrasseta i una mena d’autocaravana que circula pel carrer i dóna suport in situ a persones amb problemes d’alcohol. En el nostre cas, les sabatilles serien donades a aquestes persones i serien usades per a caminar, no per a córrer.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.