L’EKIDEN TARRAGONA, A LA FIRA MÉS IMPORTANT DE RUNNING ESTATAL

0
418

L’ Ekiden Tarragona, la cursa per relleus inèdita a l’Estat que tindrà lloc el proper 15 de maig a Tarragona, serà present en un estand de l’Expo Sports, la Fira organitzada per la Marató de Barcelona que tindrà lloc aquest cap de setmana a la capital catalana.
Amb motiu de la celebració de la Marató de Barcelona el proper diumenge 6 de març, l’ Expo Sports, la fira del corredor organitzada al voltant de la cursa barcelonina que tindrà en aquesta edició més de 100 estands destinats al món del running i es consagra com la fira del running més important de l’Estat, comptarà amb la presència de l’ Ekiden Tarragona que oferirà al seu estand, tota la informació sobre la cursa i la ciutat de Tarragona.| L’ Ekiden Tarragona, promoguda per la candidatura de Tarragona 2017 per acollir els Jocs del Mediterrani a la ciutat amb el recolzament de l’ Ajuntament de Tarragona, ja ha iniciat la seva promoció per tal de donar a conèixer la prova, que esdevé l’única en el seu format a l’Estat i que fomenta els valors d’equip per davant dels interessos personals de cada corredor. D’ entre els més de 100 estands que ocuparan el pavelló nº6 de Fira de Barcelona a l’Expo Sports, l’ Ekiden Tarragona compartirà protagonisme amb les millors curses d’Europa com la Marató d’Amsterdam o la de Frankfurt, dues de les curses de referència a nivell europeu. L’estand nº 16, serà el de l’ Ekiden Tarragona, on s’informarà a les més de 40.000 persones que s‘espera que passaran per la fira entre divendres 4 i dissabte 5 de març de 10h a 20h, de tota la informació relativa a la cursa per relleus, a través de díptics informatius en diversos idiomes així com informació turística sobre la ciutat de Tarragona. Quan falten més de dos mesos abans de la celebració de la cursa, el diumenge 15 de maig, l’ Ekiden Tarragona ja compta amb més d’un centenar d’inscrits que sense cap mena de dubte, augmentaran a partir d’aquest mes, quan la cursa començarà amb força la seva campanya de promoció nacional i internacional que continuarà el 13 de març a Palafrugell, amb motiu del campionat de Catalunya Ekiden. Així mateix, a partir d’aquest mes de març, s’inicia una promoció destinada a grups com empreses, universitats, clubs d’atletisme, enitats, etc..consistent en la inscripció gratuïta d’un equip a l’ Ekiden Tarragona, per cada 5 equips inscrits per cadascun d’aquests grups.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.