Cros de Muntanya de Can Caralleu

0
423

La XI edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu es correrà dissabte 30 d\’abril
El dissabte 30 d\’abril Can Caralleu organitza l\’onzena edició del Cros de Muntanya, una prova adreçada als qui gaudeixen de les activitats a l\’aire lliure i, especialment, als amants de les curses de muntanya. La sortida és a les 10.30 hores des de la instal·lació i el circuit passa pel parc de l\’Oreneta, Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el turó d\’en Cors i Sant pere Màrtir per pistes, corriols i obstacles naturals.| La cursa s\’adreça a totes les persones majors de 16 anys que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l\’aire lliure, facin o no esport de competició. El recorregut de la cursa és de 12 quilòmetres i la cota màxima és Sant Pere Màrtir amb 391 metres. Es lliuraran tres premis per a cada categoria d\’edat i sexe, i per equips femení i masculí. Els equips han d\’estar formats per cinc homes en la categoria masculina i tres dones en la femenina. Cal fer la inscripció de tots els components amb el mateix nom d\’equip. Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu. Tindran servei de guarda-roba i mainadera infantil (espai natura). La sortida de tots els corredors és a les 10’30 hores i el tancament de l’arribada és a les 12’30 hores. Quinze minuts més tard es farà l’entrega de premis individuals i d’equips i a les 13 hores es començarà el sorteig d’obsequis i la botifarrada. Inscripcions al Cros Les inscripcions es faran a través d\’Internet fins divendres 15 d\’abril o fins que s’exhaureixin els 400 dorsals. El preu de la inscripció és de 12 € i inclou dorsal, samarreta, bossa, obsequis, sorteig de material i botifarrada, servei de mainadera i l’ús dels vestidors del centre. El cronometratge és amb xip. Entrenament de reconeixement del circuit Tots els inscrits que ho desitgin podran participar dissabte 9 d\’abril a les 11 hores en un entrenament de reconeixement del circuit, mètodes de resistència i consells per a la cursa, dirigit per Ricard Vila, amb acompanyament de corredors a diferents ritmes. La inscripció per participar-hi és gratuïta i s\’ha de fer a administració de Can Caralleu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.