48a PUJADA A PEU ALS ÀNGELS

0
505

La Pujada a Peu als Àngels és una de les curses populars amb més solera, no només de Catalunya, si no també de l’Estat, ja que quasi arriba a la seva 50ª Edició. La cursa va néixer l’any 1964 per iniciativa de la junta directiva encapçalada per Santiago Sobrequés.
En els seus inicis es va fer la distinció, en la inscripció, d’esportistes federats i de no federats, confeccionant-se classificacions per separat. En aquesta 48a edició, volem continuar amb aquesta doble vessant, oferint la possibilitat de realitzar la cursa de forma competitiva (modalitat A) o de caire lúdic i popular (modalitat B). Cal afegir, que enguany, la Pujada als Àngels ha sigut escollida per acollir el Campionat de Catalunya absolut i de veterans. | REGLAMENT DE LA CURSA 1. La concentració prèvia es farà a la plaça dels Jurats a les 8h, on es repartiran dorsals per a tots els participants i xips electrònics als inscrits a la modalitat A. 2. El tret de sortida s’efectuarà des del carrer de Santa Llúcia a les 9h. 3. El control d’arribada, situat al primer graó del Santuari Mare de Déu dels Àngels, es tancarà a les 11h per als inscrits en la modalitat A i a les 12:00h per als inscrits en la modalitat B. 4. En la modalitat A, les classificacions masculina i femenina seguiran els barems establerts per la Federació Catalana d’Atletisme: nascuts/des del 1995 al 1994, del 1993 al 1991, del 1990 al 1981, del 1980 al 1971, del 1970 al 1961, del 1960 al 1951, del 1950 al 1941, a partir de 1940. No hi haurà distinció entre federats i no federats. I en la modalitat B no hi haurà classificació. 5. Per qüestions de seguretat, no està permesa la participació amb gossos a la cursa. 6. La cursa podrà ser suspesa en cas que les condicions meteorològiques siguin adverses, segons criteri de l’organització, en el mateix lloc i hora de la sortida. 7. Campionat de Catalunya absolut i de veterans: Per poder participar en aquesta modalitat de la cursa s\’ha d\’estar federat a la Federació Catalana d\’atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.