Roger Roca (Cerrr Strands Triatlhon ) i Anna Noguera (C.A. Igualada)

0
452

Nous Campions de Catalunya absoluts de duatló de carretera
Domini dels duatletes Igualadins a la 16ª edició del duatló de la Garrotxa-Castellfollit de la Roca , segona jornada de la Lliga nacional de duatlons de carretera i seu del Campionat Nacional de Catalunya absolut individual i per clubs 2011.A la categoria masculina Roger Roca (Cerrr strands triatlhon) reeditava el seu títol conquerit l’any passat a Sant Joan de les Abadesses , creuant la línia d’arribada instal·lada a la cèntrica plaça Catalunya de Castelfollit de la Roca , desprès de 1 hora i 4 segons . mantenir el cap de la cursa en solitari des de el tret de sortida , assolint una avantatge de 50 segons al seu company de Club , Sergi Rodríguez – guanyador absolut de la primera jornada de lliga a Calafell. Completant el podi del Campionat , l´incombustible Jose Luís Cano (Centre de Natació Mataró) 3º absolut i primer veterà.Per equips 1º Cerrr Strands Triatlhon (Roca-Rodríguez-Castellvell) 2º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Parés-Mazana) 3º Centre de Natació Mataró (Cano-Rovira-Soler).| Dins de la vessant femenina meritòria i sorprenent victòria per la duatleta encara a la categoria junior Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló ) liderant també la cursa en solitari arribant a la meta amb un temps final de 1 hora 14 minuts i 33 segons , amb un marge de 37 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms ) 3ª Carolina Jordi (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Cinca-Jordi-Jordi) 2ª Club Atlètic Igualada –triatló (Noguera-Planas-Giménez) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Soler-Vassilatos). El Campionat va ser organitzar pel Club Triatló Castellfollit de la Roca sota el format de distancia sprint : 5 quilòmetres de cursa a peu –recorregut d’anada i tornada a Sant Joan les Fonts , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , en el traçat molt trencacames de Castellfollit de la Roca -Arguelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per acabar 2.500 metres urbans de cursa a peu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.