Roger Roca (Cerrr Strands Triatlhon ) i Anna Noguera (C.A. Igualada)

0
638

Nous Campions de Catalunya absoluts de duatló de carretera
Domini dels duatletes Igualadins a la 16ª edició del duatló de la Garrotxa-Castellfollit de la Roca , segona jornada de la Lliga nacional de duatlons de carretera i seu del Campionat Nacional de Catalunya absolut individual i per clubs 2011.A la categoria masculina Roger Roca (Cerrr strands triatlhon) reeditava el seu títol conquerit l’any passat a Sant Joan de les Abadesses , creuant la línia d’arribada instal·lada a la cèntrica plaça Catalunya de Castelfollit de la Roca , desprès de 1 hora i 4 segons . mantenir el cap de la cursa en solitari des de el tret de sortida , assolint una avantatge de 50 segons al seu company de Club , Sergi Rodríguez – guanyador absolut de la primera jornada de lliga a Calafell. Completant el podi del Campionat , l´incombustible Jose Luís Cano (Centre de Natació Mataró) 3º absolut i primer veterà.Per equips 1º Cerrr Strands Triatlhon (Roca-Rodríguez-Castellvell) 2º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Parés-Mazana) 3º Centre de Natació Mataró (Cano-Rovira-Soler).| Dins de la vessant femenina meritòria i sorprenent victòria per la duatleta encara a la categoria junior Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló ) liderant també la cursa en solitari arribant a la meta amb un temps final de 1 hora 14 minuts i 33 segons , amb un marge de 37 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms ) 3ª Carolina Jordi (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Cinca-Jordi-Jordi) 2ª Club Atlètic Igualada –triatló (Noguera-Planas-Giménez) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Soler-Vassilatos). El Campionat va ser organitzar pel Club Triatló Castellfollit de la Roca sota el format de distancia sprint : 5 quilòmetres de cursa a peu –recorregut d’anada i tornada a Sant Joan les Fonts , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , en el traçat molt trencacames de Castellfollit de la Roca -Arguelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per acabar 2.500 metres urbans de cursa a peu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.