II MITJA MARATÓ DE CAMBRILS

0
439

Paul Sie derrota a Martín Fiz al sprint en una Mitja Marató de Cambrils 2011 de rècords
En tan sols dues temporades, la Mitja *Marató de Cambrils s\’ha convertit en un autèntic referent en les carreres de llarga distància de la província de Tarragona. L\’atleta d\’origen africà del *Runnersworld Tarragona Paul Sie s\’ha imposat en la mateixa línia d\’arribada al campió del món de marató en Goteborg 1995, Martín Fiz, amb una marca d\’1:09:35. El gran campió de Vitòria ha repetit la segona plaça per segon any consecutiu després d\’haver estat el company de viatge de Sie durant els 21,097 km d\’una prova que en aquest 2011 ha comptat amb més de 2.200 inscrits entre aquesta competició i la de 10km. La victòria en la prova femenina ha estat para Esther Valenzuela amb una marca d\’1:26:15.| La Mitjana *Maraton ha coincidit amb la disputa de la carrera de 10 quilòmetres, el guanyador dels quals ha estat Mohssen El Haddad (Runnersworld Taragona), seguit de Jordi Tota i Javier Jaimes. El Haddad ha aconseguit una marca de 32 minuts i 40 segons. En categoria femenina la guanyadora ha estat Marta Galimany (ISS Hospitalet) seguida de Mireia Sosa, del Club Runnersworld Tarragona, que ha entrat en meta als 37 minuts i 03 segons i 31:35 respectivament. Després de Sosa, ha creuat la línia d\’arribada Susana Armengol amb un temps de 41:10. La segona Mitja Marató de Cambrils organitzada per l\’empresa Running Solutions i l\’Ajuntament de Cambrils, ha comptat amb la participació de prop de 2200 persones, la qual cosa situa a aquesta Mitja Marató en una de les més importants de Catalunya, en tan sols la segona edició. A les 12:15h, més de 200 persones van participar en la primera Cursa Popular Cambrils Corre, una carrera d\’1,8km de distància que el seu objectiu és fomentar l\’esport en família. Més de 900 participants procedien de fora de Tarragona i altres 260 participants procedie d\’altres comunitats autònomes. Pel que l\’impacte i tornada econòmica per a Cambrils se situa proper als 100.000€.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.