Pau Zamora (C.E. triatló Distance) i Txell Giménez (feec) S’imposen al duatló de muntanya de Terrassa

0
516

La secció de triatló del Club Natació Terrassa ha organitzat la segona edició del duatló de muntanya , penúltima prova de la Lliga nacional de l’especialitat .La competició es va desenvolupar amb el format de distancia sprint , tenint com centre neuràlgic de sortida , arribada i zones de transicions des de Can Roca –Pla del Bon Aire , començant amb 6 quilometres de cursa a peu , tot seguit 20 quilometres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt tècnic i exigent al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i per acabar 3 quilometres de cursa a peu.| A la categoria masculina victòria còmode per Pau Zamora (C.E- triatló Distance ) que va agafar el cap de la cursa en el segment de ciclisme , marcant el millor parcial de tots els participants , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 27 minuts i 19 segons i amb un marge de més de 4 minuts per davant del segons classificat Genis Zapater (fecc) 3º graó del podi per Marc Serrat (feec).Per equips primer lloc pels amfitrions Club Natació Terrassa-triatló (Casoni-Bigorda-Durán) 2º Cerrr Strands Triatlhon( Serra-Relaño-Reymundi) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Esclusa-Colomer-Tudela). A la vessant femenina contundent victòria per la Terrassenca Txell Giménez (Fecc) que es va mantenir en tot moment sola al capdavant del duatló i va arribar a meta desprès de 1 hora 52 minuts , amb una avantatge de més de 5 minuts a la segona classificada Sílvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs ) completant el podi com 3ª Teresa Pons (independent).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.