MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME.

0
315

S\’afegeixen més figures a la llista d\’inscrits que ja supera els 1000
Teresa Pulido, Otmane Btaimi i Jose Carlos Ciprián confirmen la seva participació i s\’afegeixen a una llista d\’inscrits que ja supera el miler d\’esportistes i en la que també hi serà Marc Roig, el vencedor de les dues primeres edicions. Pulido va guanyar la prova femenina l\’any passat i en el seu palmarés hi destaca un títol de Campiona d\’Espanya en Marató. El magrebí Btaimi ve en un molt bon moment de forma i d\’ell destaquen victòries com les de la Mitja Marató d\’Eltx, la Marató del Mediterrani, entre d\’altres. I finalment, una altra de les darreres incorporacions, \”Cipri\” qui va ser el millor esportista d\’Osca l\’any 2009.| Les inscripcions segueixen obertes fins a arribar a completar els 1500 dorsals que ha posat com a límit l\’organització, tenint present que es pot formalitzar de manera online i, ara també a través de les botigues col·laboradores (CP Running a Calella, Ekípat a Malgrat, i Runnersworld a Barcelona, Tarragona i Sabadell).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.