MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME.

0
408

S\’afegeixen més figures a la llista d\’inscrits que ja supera els 1000
Teresa Pulido, Otmane Btaimi i Jose Carlos Ciprián confirmen la seva participació i s\’afegeixen a una llista d\’inscrits que ja supera el miler d\’esportistes i en la que també hi serà Marc Roig, el vencedor de les dues primeres edicions. Pulido va guanyar la prova femenina l\’any passat i en el seu palmarés hi destaca un títol de Campiona d\’Espanya en Marató. El magrebí Btaimi ve en un molt bon moment de forma i d\’ell destaquen victòries com les de la Mitja Marató d\’Eltx, la Marató del Mediterrani, entre d\’altres. I finalment, una altra de les darreres incorporacions, \”Cipri\” qui va ser el millor esportista d\’Osca l\’any 2009.| Les inscripcions segueixen obertes fins a arribar a completar els 1500 dorsals que ha posat com a límit l\’organització, tenint present que es pot formalitzar de manera online i, ara també a través de les botigues col·laboradores (CP Running a Calella, Ekípat a Malgrat, i Runnersworld a Barcelona, Tarragona i Sabadell).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.