CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS

0
347

Catalunya, Campiona en homes i dones
Ayad Lamdassem, Campió Absolut
Aquest diumenge 27 de febrer, s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Haro, La Rioja. Els atletes catalans han protagonitzat una extraordinaria actuació. Els equips absoluts de Catalunya s’han proclamat Campions d’Espanya tant a la categoria masculina com a la femenina. Amb aquests títols, Catalunya aconsegueix el quaranta-set títol en la categoria masculina i el dinovè en la femenina.| En homes, Ayad Lamdassem s’ha proclamat Campió i aconsegueix el seu primer títol estatal absolut desprès d’haver pujar al pòdium en diferents edicions. Khalid El Aamri ha aconseguit la medalla de bronze i Carles Castillejo la novena posició. En dones, Gemma Barrachina ha aconseguit la medalla de bronze individual, Jacqueline Martín la cinquena posició, Natàlia Rodríguez la setena i Lídia Rodríguez la catorzena. A la categoria Promesa femenina, Catalunya ha aconseguit el subcampionat, essent Núria Gil la millor situada amb la setena posició, i a la categoria Júnior, els equips catalans s’han classificat en tercera posició tant en nois com en noies. Destacar les medalles de bronze individuals en la categoria júnior de Beatriz Caspar i Ibrahim Azzouz. A les categories de veterans, destacar la victòria de Francisco Aragón (UA Rubí) en M55, categoria en la que Lluís Maqueda (UA Terrassa) s’ha situat segon. Núria Soler (CA Lloret LS) i Enric Vila (UA Terrassa) han aconseguit el bronze a W40 i M40 respectivament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.