CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS

0
444

Catalunya, Campiona en homes i dones
Ayad Lamdassem, Campió Absolut
Aquest diumenge 27 de febrer, s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Haro, La Rioja. Els atletes catalans han protagonitzat una extraordinaria actuació. Els equips absoluts de Catalunya s’han proclamat Campions d’Espanya tant a la categoria masculina com a la femenina. Amb aquests títols, Catalunya aconsegueix el quaranta-set títol en la categoria masculina i el dinovè en la femenina.| En homes, Ayad Lamdassem s’ha proclamat Campió i aconsegueix el seu primer títol estatal absolut desprès d’haver pujar al pòdium en diferents edicions. Khalid El Aamri ha aconseguit la medalla de bronze i Carles Castillejo la novena posició. En dones, Gemma Barrachina ha aconseguit la medalla de bronze individual, Jacqueline Martín la cinquena posició, Natàlia Rodríguez la setena i Lídia Rodríguez la catorzena. A la categoria Promesa femenina, Catalunya ha aconseguit el subcampionat, essent Núria Gil la millor situada amb la setena posició, i a la categoria Júnior, els equips catalans s’han classificat en tercera posició tant en nois com en noies. Destacar les medalles de bronze individuals en la categoria júnior de Beatriz Caspar i Ibrahim Azzouz. A les categories de veterans, destacar la victòria de Francisco Aragón (UA Rubí) en M55, categoria en la que Lluís Maqueda (UA Terrassa) s’ha situat segon. Núria Soler (CA Lloret LS) i Enric Vila (UA Terrassa) han aconseguit el bronze a W40 i M40 respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.