CAMPIONAT D\’ESPANYA CADET EN PISTA COBERTA

0
505

21 Medalles pels Atletes Catalans
Dos Rècords de Catalunya Cadets Paula Raül en llargada amb 5.70 m i Joan Dragos Lluch en pes amb 14.46 m
Aquest cap de setmana de 26 i 27 de febrer s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya Cadet de Pista Coberta al Palau Municipal d\’Esports d\’Oviedo. Els atletes catalans han realitzat una excel·lent actuació amb la consecució de 21 medalles, 9 d’or, 6 d’argent i 6 de bronze.| Cal destacar la prova de salt amb perxa on els atletes catalans han aconseguit les cinc primeres posicions. La victòria ha estat per a Aleix Pi (CA Calella) que ha saltat 4,22 m millorant també el Rècord dels Campionats, segon ha estat Roger Gomà (JAS) amb 3,51 m i tercer Bernat Parpal (CMSC) amb 3,46 m. També a la prova de triple salt els atletes catalans ha copat el pòdium, aconseguint l’or Gerard M Porras (M Lleida) que ha saltat 13,34 m, destacar que aquest atleta ha aconseguit la segona posició als 60 m tanques amb 8”56. Seguint amb el triple salt, la plata ha estat per a Jordi Y. Matsuoka (CA Igualada) amb 13, 27, atleta que també s’ha situat segon en llargada amb 6,46 m, i el bronze del triple salt ha estat per a Enrique Martínez (ISS-L’H) amb 12,97 m. Seguint amb els campions, s’ha de destacar l’actuació de Paula Raül (Av Manresa) que ha aconseguit dos títols, el de llargada amb 5,70 m, marca que significa un nou Rècord de Catalunya Cadet i el de 60 m tanques amb 8”96, prova en la que Laia Ruiz (FCB) ha estat tercera amb 9”36. També ha aconseguit dos títols Javier Delgado (Cornellà At.), que ha vençut als 60 m tanques amb 8”55 i als 300 metres amb 36”40, prova en la que Ferran Miralpeix (UGEB) s’ha classificat tercer amb 38”84. En triple salt, la victòria a estat per a la Constança Cerrada (CM St Cugat) amb 11,51 m, i Lauren Baker (CA Lluïsos M) ha estat segona amb 11,21 m. Ingrid Andrés (CA Mollet) ha aconseguit la victòria als 60 metres amb 7”81 i Judit Pérez (ISS-L\’H) ha vençut als 3.000 metres amb 10’46”20. Per acabar amb les medalles, assenyalar que Guillem Arderius (CA Castellar) ha aconseguit la plata en salt d’alçada amb 1,85 m, Blanca González (UGE Badalona) la de bronze als 1.000 m amb una marca de 3’05”68 i també la de bronze per a Joan D. Lluch (CE Universitari) que ha llançat 14,46 m en pes aconseguint també batre el Rècord de Catalunya Cadet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.