Jornada Prèvia, CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA

0
492

Dos Rècords de Catalunya Infantils
Anna Massa, 3,00 m en perxa i Ona Rossell, 5,27 m en llargada

El passat dissabte 26 de febrer, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Sabadell. La final es disputarà el proper 12 de març al mateix escenari.| Cal destacar el bon nivell de marques que s’han realitzat en aquesta Jornada Prèvia, destacant els dos Rècords de Catalunya Infantils aconseguits. Anna Massa (Girona CB-CAP) ha establert un nou registre en salt amb perxa amb una marca de 3,00 metres. Ona Rossell (CA Calella) ho ha fet en salt de llargada amb un registre de 5,27 metres. Aquesta atleta també ha millorat el Rècord dels Campionats de 60 m tanques amb 8”06 i per últim, assenyalar un altre Rècord dels Campionats a càrrec de Marc Liebana (M Lleida) en llançament de pes amb 12,05 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.