CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR-JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
438

Dos Rècords de Catalunya Júnior
Arnau Erta en 60 m tanques amb 8\”01 i Clàudia Garcia en Alçada amb 1.83 m
Aquest cap de setmana, 26 i 27 de febrer, s\’han celebrat conjuntament els Campionats de Catalunya Juvenil i Júnior en Pista Coberta a Sabadell. Arnau Erta (FCB) i Clàudia García (FCB) han estat els protagonistes en aconseguir batre els Rècords de Catalunya Júnior de les seves respectives especialitats. Claudia García ha tornat a millorar el Rècord júnior de salt d’alçada amb un registre de 1,83 m, que també significa el Rècord de Catalunya de la categoria promesa. Per la seva part, Arnau Erta ha batut el Rècord Català dels 60 m tanques amb un registre de 8”01.| Del campionat júnior també podem destacar els Rècords dels Campionats aconseguits per Elena Llobera (M Lleida) en salt de llargada amb 5,77 m i Ester García (ISS-L’H) que ha millorat el de triple salt amb 12,44 metres. Al campionat juvenil s\’han batut set Rècords dels Campionats a càrrec de Paula Llistosella (FCB) als 60 m amb 7\”78, Sergi Torres (ISS-L’H) als 400 metres amb 49”66, Sergio Acera (CA Nou Barris) als 60 metres amb 7”03, Albert Raga (CA Mollet) en triple salt amb 14,56 m, Laura Hernández (FCB) als 200 m amb 25”27, Ingrid Pino (FCB) als 1500 m amb 4’42”73 i Clara Amat (AAC) en perxa amb 3,60 metres. Pel que fa al Campionat de relleus de la categoria juvenil, el Futbol Club Barcelona en dones, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en homes, s’han proclamat Campions aconseguint també el Rècord de Catalunya de 4X200 metres Juvenil amb uns temps de 1’45”76 i 1’32”87 respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.