ChampionChip a la Matagalls-Montserrat 2011

0
563

Championchip col·laborarà en la 32ena Matagalls-Montserrat El Club Excursionista de Gràcia i Championchip han signat un acord per tal d\’utilitzar el xip groc en la propera edició de la Matagalls-Montserrat que es farà els dies 17 i 18 de setembre de 2011. La marxa de resistència més important a Catalunya proposa el repte de fer els 83 quilòmetres que separen Coll Formic (just a sota el Matagalls) del Monestir de Montserrat en menys de 24 hores. En les ultimes edicions la Matagalls-Montserrat ha arribat al límit de 3.000 participants i de ben segur aquest any tornarà a penjar el cartell de \”complert\”. Tot i no ser una travessa competitiva, l\’ús del xip groc facilitarà les tasques de control i ajudarà a garantir que els participants han assolit el repte seguint el recorregut establert.| Championchip, amb al xip groc que ja tenen més de 20.000 esportistes catalans en propietat, vol aportar a les marxes de resistència la mateixa eficàcia i eficiència en el control dels participants que ja aporta a les curses a peu, a les travesses de natació, a les curses ciclistes, al duatló i al triatló. En aquest primer any de colaboració el xip servirà per facilitar les tasques de control a la sortida i a l\’arribada però les dues parts esperen ampliar la colaboració en els propers anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.