Les claus del circuit de la Mitja Marató de Tossa de Mar

0
446

La Mitja Marató de Tossa de Mar tindrà lloc el proper 10 d\’abril. Malgrat la dificultat del recorregut, la cursa tindrà un caràcter molt popular, amb la creació d\’una nova prova de 10km i l\’ampliació dels serveis per al corredor.
Ne li falten arguments. Entre la seva duresa, els seus paisatges esplèndids i el seu caràcter festiu, la Mitja Marató de Tossa de Mar reuneix tots els ingredients per imposar-se com una gran cita del calendari atlètic. El recorregut de la cursa, amb gust de Costa Brava, és un atractiu potent. | Resum dels quilòmetres \”claus\”: – KM 4: després de 4 km tranquils i plans a la riera de Tossa de Mar i als afores del poble, els corredors entren al casc antic i als seus carrerons. – KM 5,7: el primer avituallament espera els participants al Passeig del Mar davant de l\’espectacular Platja Gran. – KM 6: ve la primera dificultat, una ascensió d\’un quilòmetre amb 6% de desnivell positiu de mitjà, a l\’avinguda de la Mar Menuda. – KM 7: Els atletes arriben a la GI-682, la carretera que uneix Tossa de Mar amb Sant Feliu de Guíxols. A partir d\’allí, les corbes, pujades i baixades es succeeixen, envoltades de paratges increïbles. – KM 10 i 15: avituallaments davant el Club-Hotel Giverola, l\’hotel oficial de l\’esdeveniment (descomptes per als participants) – KM 19: els corredors entren de nou a Tossa de Mar, creuant el centre històric i comercial del poble, escalfat pel públic. – KM 21: a la Platja Gran, al peu de les muralles medievals de la Vila Vella, i davant del mar Mediterrani, els atletes acaben amb el seu repte en un ambient impressionant. Detalls de la prova: NOM I EDICIÓ: 3ª Edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar TIPUS: Mitja Marató / asfalt DATA: 10/04/11 DISTÀNCIA (metres): 21,097 POBLACIÓ: Tossa de Mar PROVÍNCIA: Girona HORA: 10.00 LLOC DE SORTIDA: Riera de Tossa LLOC D’ARRIBADA: Platja Gran ORGANITZADOR: Win Sports Factory PREU Mitja: 18 euros (16 euros per els 200 primers inscrits total) PREU 10k : 15 euros (13 euros per els 200 primers inscrits total) INSCRIPCIÓ: www.mitjadetossa.com AVITUALLAMENTS: 4 avituallaments (5, 10, 15, meta) OBSEQUIS: samarreta + botifarrada SERVICIS: Dutxes, Piscina, Castell inflable, Música en directe

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.