Jornada Prèvia CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA

0
262

Aquest dissabte 26 de febrer, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a Sabadell. Per a disputar la final del Campionat de Catalunya Infantil es classificaran els 12 millors per prova, excepte als 60 metres i als 60 m. tanques que seran 16, i als 600 metres que seran 8. La jornada final del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta se celebrarà el proper 12 de març al mateix escenari. Aquesta fase prèvia es disputarà en jornada matinal a partir de les 10:00 hores.
Atletes classificats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.