UN REPTE: CAMINAR 100 Km. PER REDUIR LA POBRESA

0
482

Hola amigues i amics! Som la Carme, la Dolo, el Jaume, l’Olga, el Ricard i el Xavi. Formem l´equip “Quilòmetres per a l’esperança” i ens agradaria poder comptar amb tu per dur a terme el nostre repte en l’Intermón Oxfam Trailwalker que tindrà lloc els propers 7 i 8 de maig de 2011. Formem un grup d’amics, companys de muntanya, de marxes, de curses, que compartim l’estima per la muntanya, i els valors, entre d’altres, de la solidaritat i el companyerisme. És per això, que ens il·lusiona poder participar en aquesta marxa, la finalitat de la qual és ajudar els més necessitats. L’Intermón Oxfam Trail Walker és una iniciativa solidària i esportiva, d’àmbit internacional, que compte amb l’experiència de 24 edicions, i és la primera vegada que s’organitza al nostre país.| És una marxa de 100 km a recórrer a peu, en un temps màxim de 36 hores. Es camina en equip: 4 marxaires i 2 assistents. La sortida serà el dissabte 7 de maig a les 9 del matí a Santa Maria de Palautordera, a la falda del Montseny, per acabar el dia 8 a Monistrol de Montserrat, seguint la ruta adaptada de “Els 3 Monts”. Sabem que la distància és llarga i que la nostra experiència en aquestes proves no ens ha de fer confiar-nos, ans al contrari, som conscients que els 100 quilòmetres són solidaris: els quilòmetres caminats es convertiran en nous equipaments mèdics, noves escoles, pous d’aigua….. una mica d´esperança per als més necessitats. El nostre esforç i la teva col.laboració són una oportunitat per als més necessitats, i és per això que tenim la il·lusió, la força, la motivació i l’empenta per formar part d’aquest esdeveniment solidari. Pots col·laborar amb nosaltres: – Realitzant un ingrés a la compte d’Intermón Oxfam: La Caixa: 2100-0765-90-0200237014, indicant el nom de l’equip a favor del qual fas l’ingrés. (*) Tot seguit, caldrà que enviïs un correu electrònic adjuntat el comprovant de la transferència a infotrailwalker@IntermonOxfam.org ó – Fent un ingrès (*) en el compte d’Intermón Oxfam per Internet, tot seguint les instruccions que trobaràs a https://trailwalker.intermonoxfam.org/ i en el menú: equips – llistat d´equips – busca el nº 83 – Donar a l´equip – Tota la informació a https://trailwalker.intermonoxfam.org/ T’hi esperem! Comptem amb tu! Equip núm. 83 “Quilòmetres per a l’esperança” (*): Si vols rebre el certificat fiscal caldrà que en el correu electrònic ho sol·licitis, comunicant les teves dades fiscals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.