Francesc Freixer i Mercè Tusell Campions de Catalunya absoluts de duatló de muntanya

0
490

El club triatló Sant Joan de les Abadesses coincidint a l’organització del 5º duatló de muntanya de Sant Joan de les Abadesses ha sigut un marc ideal per la celebració de la desena jornada de la Lliga nacional de l’especialitat i al mateix temps el Campionat de Catalunya absolut individual i per clubs de la present temporada .La duatló amb sortida i arribada així com la zones de transicions de la cursa a peu-ciclisme-cursa a peu es va ubicar en la zona del parc de l´estació.El campionat es va desenvolupar sota la distancia sprint , una primera cursa a peu de 5.400 metres , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (BTT) i per acabar una darrera cursa a peu de 2.700 metres.| Campionat molt emocionant a la categoria masculina tota vegada que els dos màxims favorits van començar a corra els últims 2.700 metres colza a colza i va ser en aquest definitiu segment a on Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) , després de 1 hora 23 minuts 28 segons i s’enduia per segon any consecutiu el títol de Campió de Catalunya absolut creuant la línia de meta 49 segons per davant del segon classificat Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) autor del millor parcial de ciclisme. Pau Zamora (C.E. Triatló Distance ) completava el podi com 3º classificat.Per clubs 1º posició per Cerrr Strands Triathlon (Gómez-Consola-Rodríguez)2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fàbregas-Colomer-Marzo) 3º Club Triatló Granollers (Soley-Oliveros-Sanjaume). A la categoria femenina victòria més contundent per Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ) després de 1 hora 47 minuts 5 segons , assolia el campionat amb un marge de més de 4 minuts per davant de la seva companya de Club Ester Hernández – Campiona del món de curses de muntanya i Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) aconseguia una meritòria 3ª plaça absoluta.Per clubs 1ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Hernández-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Galí-Claret).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.