BONS DE DESCOMPTE A LA BOSSA DEL CORREDOR

0
466

La Marató de Barcelona donarà a tots els corredors uns cupons de descompte per descobrir els enclavaments més turístics de la muntanya de Montjuïc, ben a prop de l’Expo Sports. Cada corredor trobarà els cupons de descompte a la Bossa del Corredor
Montjuïc serà del 4 al 7 de març el centre neuràlgic de la Marató de Barcelona. La ciutat comtal oferirà en aquesta localització estratègica un total de tretze atraccions turístiques diferents, de les quals se’n beneficiaran tots els atletes inscrits en la present edició. | La bossa del corredor inclourà com a novetat el 2011, cupons de descompte per poder gaudir de totes aquelles meravelles turístiques que ofereix Barcelona en aquesta zona, i totes elles a un pas del pavelló que alberga l’Expo Sports. Una magnífica iniciativa de la qual podran beneficiar-se els corredors o els seus familiars. Els cupons de descompte són vàlids per gaudir del Caixa Fòrum, un dels museus contemporanis més atractius de la ciutat, que acull diverses exposicions d’ actualitat, el Poble Espanyol, un autèntic tresor que reuneix una reproducció a escala dels monuments més emblemàtics d’Espanya, o el recentment rehabilitat Castell de Montjuïc. La promoció també inclou altres 4 museus claus de la zona: el Pavelló Mies Van der Rohe, dedicat al famós arquitecte, la Fundació Joan Miró, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i el Museu Olímpic. L’oferta es completa amb un interessant descompte al restaurant Òleum, dins de l’MNAC, amb unes vistes impressionants de la ciutat, descomptes a les piscines olímpiques Picornell, o la visita al Jardí Botànic, que inclou el museu de Ciències Naturals de Barcelona. I a més a més, s’inclouen descomptes en dos mitjans de transport que surten des de Montjuïc, el Bus Turístic que recorre tota la ciutat i el Telefèric de Montjuic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.