5 Milles Femenines a Valldoreix

0
350

Des de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ens complau informar-vos que el proper diumenge 20 de març de 2011 tindrà lloc als nostres carrers la vuitena edició de les 5 Milles Femenines a Valldoreix, una cursa adreçada exclusivament a dones que organitza la nostra vocalia d’esports dins dels actes del Dia Internacional de la Dona.
Aquesta iniciativa esportiva, innovadora i única a Catalunya, en aquest vuitè any de realització pretén batre records de participació una vegada consolidada al panorama esportiu català i separada la data de les principals fites del fons i mig fons catalanes.| Tota la informació tècnica i full d’inscripció es troba al nostre web www.valldoreix.cat Les inscripcions són totalment gratuïtes, es realitzen únicament on line i finalitzen el 15 de març. Com ja és tradició, una atleta serà homenatjada en finalitzar la cursa absoluta, com a punt final a la matinal esportiva. Si creieu que alguna companya vostra mereix especialment l’homenatge aquest 2011, estaríem encantats de rebre suggeriments. Agrairíem molt poder tornar a comptar en aquesta edició de la seva presència i de la del seu que cada any en ajuden moltíssim a la promoció d’aquest esdeveniment d’esport femení.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.