5 Milles Femenines a Valldoreix

0
450

Des de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ens complau informar-vos que el proper diumenge 20 de març de 2011 tindrà lloc als nostres carrers la vuitena edició de les 5 Milles Femenines a Valldoreix, una cursa adreçada exclusivament a dones que organitza la nostra vocalia d’esports dins dels actes del Dia Internacional de la Dona.
Aquesta iniciativa esportiva, innovadora i única a Catalunya, en aquest vuitè any de realització pretén batre records de participació una vegada consolidada al panorama esportiu català i separada la data de les principals fites del fons i mig fons catalanes.| Tota la informació tècnica i full d’inscripció es troba al nostre web www.valldoreix.cat Les inscripcions són totalment gratuïtes, es realitzen únicament on line i finalitzen el 15 de març. Com ja és tradició, una atleta serà homenatjada en finalitzar la cursa absoluta, com a punt final a la matinal esportiva. Si creieu que alguna companya vostra mereix especialment l’homenatge aquest 2011, estaríem encantats de rebre suggeriments. Agrairíem molt poder tornar a comptar en aquesta edició de la seva presència i de la del seu que cada any en ajuden moltíssim a la promoció d’aquest esdeveniment d’esport femení.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.