La 4arta CURSA DE LES CABANYES DE NOU UN ÈXIT AMB 115 ATLETES- GUANYADA PER EL RAÚL GONZÁLEZ QUE ESTABLIA NOU RECORD I L’ESTRELLA OLLÈ

0
674

El petit poble de les Cabanyes del Penedès un any més i ja van 4, organitzava la Cursa Popular de Sant Valentí, organitzada per una comissió de la cursa juntament amb l’Ajuntament.
La cursa és de 3 kms molt plana i urbana, tota per dins del poble, seguint la línia verda que té el circuit de corredors que hi ha. Aquesta edició ha batut record i en qüestió de 7 hores ja tenia les inscripcions tancades i acollia 115 participants, 22 més que l’edició passada, una xifra que no anirà a més perquè la logística de la prova no ho permès, per tant son considerats uns privilegiats els que poden gaudir de una cursa molt bé organitzada i amb l’acceptació de ple dels atletes que s’acosten cada any.| A les 9,30 del mati sota un dia ennuvolat però amb un temperatura perfecte per córrer es donava la sortida i els atletes omplien els carrers amb molt de colorit, la part davantera de la cursa es posava al davant el atleta del Prat del Llobregat Albert Cruz que portava un ritme demolidor fins el km 2 que li passava el atleta de Vilafranca Raúl González, Raúl imposant un fort ritme i entrant amb record de la proba amb un crono de 9\’19 corrent a una mitjana de 3’06., “És la primera vegada que corro aquesta cursa i és una passada, per tot el tracte humà, l’organització i el circuit, molt ràpida”. Darrera seu entrava Alberto Cruz amb 9’ 28 i el 3er el atleta de Cerdanyola Javier Buisan amb un registre de 9’ 56. En dones la lluita també va estar servida i al final tornava a guanyar per segon any consecutiu l’atleta de Cubelles, l’Estrella Ollé amb un crono 12’ 45 a una mitjana de 4’15 el km “És una de les millors curses que he corregut, el seu tarannà i el tracte és increïble, apart del circuit i l’organització, un 10”, seguida de la vilafranquina Sara Ortiz que assolia 13’ 09 i al tercer lloc l’atleta de la Granada del Penedès Nuria Castellar amb 13’ 57. En el apartat local el primer lloc masculí va ser per el Joan Planas amb 10’ 23, establint un nou record, seguit del Mateo Barros guanyador de l’edició passada amb 10’ 44 i al tercer lloc va ser pel Jordi Albareda amb 10’ 54. En dones el primer lloc va ser per la Cristina Escardó amb 14’ 07, seguida de l’Anna Recasens amb 14’ 16 i de l’atleta de Fondistes Penedès Montse Blanes amb 16’ 10. Al final es feia la popular botifarrada feta per la Comissió de Festes del poble, dins del marc de la festa petita del poble i el lliurament de premis, amb la regidora d’esports Susanna Galofré, una , un representant de la Comissió de festes i de la cursa. Van participar 29 atletes de Vilafranca, 23 de les Cabanyes, 8 dels Monjos, 7 de Vilanova, 4 de Barcelona, 6 de l’Hospitalet, 3 de la Granada, 2 Llorenç del Penedès, 3 de Sant Sadurní d’Anoia, Viladecans, Sabadell i Vilobí, amb 2 atletes, Cornellà, Cubelles, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Coloma de Gramanet i Tarragona i amb 1, Alpicat del Segrià, Castellbisbal, Castellet, Dos Rius, El Masnou, El Prat, Esparraguera, Igualada, Polinyà, Puigdàlber, Sant Andreu de la Barca, Sant Miquel d’Olèrdola i Torrelavit. En el apartat de dones que la participació era molt alta de un 28% amb 40 atletes Volem agrair a tots els participants el haver vingut a la nostra cursa i a tots els col·laboradors que han fet possible que fos com sempre una petita però gran cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.