L’EQUIP CADET FEMENÍ D’ISS – L’HOSPITALET CAMPIÓ D’ESPANYA EN PISTA COBERTA A SARAGOSSA.

0
2174

Els nois subcampions.
Sense paraules; FANTÀSTICA ha estat l’actuació dels equips cadets d’ISS – L’Hospitalet al “3r. Campionat d’Espanya Cadet per Equips” disputat aquest dissabte al “Palacio de los Deportes de Zaragoza”; igualar els resultats assolits la temporada passada semblava força complicat ja que les noies es van proclamar brillants Campiones i els nois van estar tercers; dons bé, el que ja era impressionant s’ha superat, ja que l’equip femení ha revalidat el seu títol de Campiones d’Espanya i els homes han millorat per accedir al subcampionat en una competició dominada pel Playas de Castellón de forma molt ajustada, ja que fins a la darrera prova els riberencs dominaven la classificació amb mig punt d’avantatge.| L’equip femení d’ISS – L’Hospitalet han dominat de forma aclaparadora amb 73 punts, per davant del Playas de Castellón que ha estat segon amb 59,5 punts i de l’A. A. Catalunya tercer amb 58 punts. Fins a cinc primers llocs han estat la clara demostració del gran potencial d’aquestes joves atletes, Ingrid Andrés en 60 metres llisos amb 7”96; Sònia Nasarre malgrat haver estat amb grip tota la setmana ha dominat els 600 metres llisos amb 1’44”09; Judit Pérez ha guanyat els 3000 metres llisos amb 10’59”56; Ella Bestue ha portat la seva marca personal en salt de llargada fins a 5m18 per dominar la prova i Mar Vico ha estat primera amb 1m62 en salt d’alçada. També han assolit llocs de pòdium Adriana Muñoz segona en 1000 metres llisos amb 3’10”01 i Bet Grifol (tercera) que ha portat la seva millor marca personal fins uns brillants 2m70. L’equip ha estat completat per Neus Camins quarta en 300 metres llisos amb 43”76; per Alba Villaronga setena en 60 metres tanques amb 10”57 (millor marca personal); Estela Pellicer quarta en triple salt amb 10m24; per Katia Coquis sisena en llançament del pes amb 10m01 (millor marca personal) i pel relleu de 4 x 4 – 3 – 2 – 1 volta compost per Camins, Nasarre, Pérez i Anna Obradors que ha estat quart amb 5’14”72. També ha competit a la sèrie extra de 60 metres llisos Elena Blanco aconseguint una millor marca personal de 8”69. Per la seva banda l’equip finalment ha estat segon amb 67,5 punts per darrera dels 72 del Playas de Castellón i per davant dels 64 del Puerto Alicante – OHL. Primeres posicions per Javier Delgado en 300 metres llisos amb 36”47; per Mateo de Dalmases en 1000 metres llisos amb 2’46”93 (millor marca personal) i per Marc Zúñiga en 3000 metres llisos amb 9’45”16. Segons llocs per Anas Ouaddi en 600 metres llisos amb 1’33”86; per Albert Luque que ha millorat quaranta centímetres la seva marca personal en salt de llargada amb 5m73 i per Quique Martínez que ha millorat el rècord de l’entitat en triple salt amb 12m58. La resta de punts l’han aportat Pau Rubio sisè en 60 metres llisos amb 7”78 (millor marca personal); per Pau Blanco quart en 60 metres tanques amb 9”56; per Francesc Viaplana cinquè en salt d’alçada amb 1m60; per Pau Garcia quart en salt amb perxa amb 3m30 (millor marca personal); per Sergi Gómez que ha debutat amb el pes de 4 kg. amb la sisena posició i uns bons 10m68 i per relleu compost per Martínez, Rubio, Ouaddi i Blanco que ha estat sisè amb 4’45”23. Cal destacar l’important aportació dels atletes dels clubs associats C. A. Mollet, Cornellà Atlètic i Club Muntanyenc Sant Cugat; sense ells el projecte d’ISS – L’Hospitalet seria molt més complicat. L’Hospitalet de Llobregat, 20 de Febrer de 2011. Per més informació: Veure la web del club ISS – L’Hospitalet: www.hospitaletatletisme.org i Xavier Gironès (tel. 695596417), o hospitaletatletisme@gmail.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.