CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

0
419

JA Sabadell i AA Catalunya, Campions
Resultats. – Fotos Aquest dissabte 19 de febrer s’ha realitzat la quarta edició del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. La Joventut Atlètica de Sabadell i l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’han proclamat Campions de les categories masculina i femenina respectivament. En nois, el Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha classificat en segona posició i l’Agrupació AC en la tercera. En noies, l’ISS-L’Hospitalet ha estat segon i el CM Sant Cugat el tercer.| Pel que fa a les actuacions individuals, podem destacar la consecució de cinc Rècords dels Campionats a càrrec d\’Oscar Esteve (CE Penedès) que ha marcat 8”32 als 60 metres, Feliu Esteve (JAS) que ha marcat 1’47”38 als 600 m, Clara Sisquella (ISS-L’H) que ha marcat 8”33 als 60 metres, Dasha Malevyck (ISS-L’H) en alçada amb 1,45 m i Nora Taher (CMSC) que ha marcat 3’19”98 als 1.000 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.