Es presenta el primer concurs fotogràfic de la Mitja de Montornès

0
553

Aquest dimecres, s\’ha presentat oficialment el primer concurs fotogràfic de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. La presentació s\’ha realitzat al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, amb la presència de Antonia Blanchart, Regidora de Cultura de l\’Ajuntament de Montornès, i els representants de l\’organització de la Mitja.
Aquest concurs premiarà les millors fotografies realitzades a les curses que s\’organitzen sota el paraigües de la Mitja 2011: Mitja Marató, Cursa dels 5km i la Mini Marató Solidària. Hi ha dues categories: la fotografia lliure i la de fotografia creativa digital, sempre amb la temàtica de les curses, que aquest any aplegaran gairebé cinc mil corredors el darrer cap de setmana de març.| Amb totes les fotografies rebudes s\’organitzarà, del 26 al 28 d\’abril, una exposició al mateix Casal de Cultura de Montornès on també es poden presentar les fotografies des del 28 de març fins el 15 d\’abril. La Mitja obre així un nou apartat d\’activitats, les culturals, dins l\’ampli programa previst per aquest any. El reglament complet del concurs és disponible al web de la cursa: www.mitjamontornes.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.