Cursa gratuïta i no competitiva a Barcelona

0
315

Sempre m’ha semblat que alguns metges han estat uns dels “culpables” de la dimensió que té el moviment del córrer des de fa uns anys. Han estimulat a la gent a córrer, i els resultats estan a la vista.
Però, segurament, n’hi ha que encara no ho fan, o no ho fan prou. És per això que la iniciativa que ha pres un cap de l’Unitat d’Hipertensió de l’Hospital de Sant Pau, em sembla de meravella. El doctor Alexandre Roca-Cusachs vol fer córrer a uns col•legues seus que participaran en un congrés que faran a Barcelona d’aquí uns dies per a metges de tota Espanya. Ha organitzat una cursa per estimular als congressistes a que exemplifiquin les bondats de l\’acitivitat física. L\’eslògan del cartell per promocionar-la és prou expressiu.| La prova, de 5 quilòmetres, no és exclusiva per a ells. Qui vulgui participar-hi podrà fer-ho; no cal pertànyer la classe mèdica. És més, pel que sé, els que l’ajuden a organitzar-la estan enviant informació a diferents llocs per tal d’engrescar a tot tipus d’esportistes de casa nostra per a que també la facin. Si algú no treballa el matí del 4 de març ja ho sap. La cursa serà gratuïta. Dia i hora: 4 de març de 2011, a les 10 del matí. Distància: 5 quilòmetres Sortida i arribada: al costat mateix del Centre Internacional Convencions (Fòrum) Recorregut: anada (2,5 km) i tornada (2,5 km) pel Litoral Marítim Caire: prova no competitiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.