Cursa gratuïta i no competitiva a Barcelona

0
421

Sempre m’ha semblat que alguns metges han estat uns dels “culpables” de la dimensió que té el moviment del córrer des de fa uns anys. Han estimulat a la gent a córrer, i els resultats estan a la vista.
Però, segurament, n’hi ha que encara no ho fan, o no ho fan prou. És per això que la iniciativa que ha pres un cap de l’Unitat d’Hipertensió de l’Hospital de Sant Pau, em sembla de meravella. El doctor Alexandre Roca-Cusachs vol fer córrer a uns col•legues seus que participaran en un congrés que faran a Barcelona d’aquí uns dies per a metges de tota Espanya. Ha organitzat una cursa per estimular als congressistes a que exemplifiquin les bondats de l\’acitivitat física. L\’eslògan del cartell per promocionar-la és prou expressiu.| La prova, de 5 quilòmetres, no és exclusiva per a ells. Qui vulgui participar-hi podrà fer-ho; no cal pertànyer la classe mèdica. És més, pel que sé, els que l’ajuden a organitzar-la estan enviant informació a diferents llocs per tal d’engrescar a tot tipus d’esportistes de casa nostra per a que també la facin. Si algú no treballa el matí del 4 de març ja ho sap. La cursa serà gratuïta. Dia i hora: 4 de març de 2011, a les 10 del matí. Distància: 5 quilòmetres Sortida i arribada: al costat mateix del Centre Internacional Convencions (Fòrum) Recorregut: anada (2,5 km) i tornada (2,5 km) pel Litoral Marítim Caire: prova no competitiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.